Ирина Шајк - од трња до звијезда

Агенције
Ирина Шајк - од трња до звијезда

Руска манекенка Ирина Шајк са 32 године може да се похвали да је остварила своје снове. Од дјевојке са села која је радила на њиви у Русији, постала је супермодел, има милионски банковни рачун, а завела је и једног од најпожељнијих холивудских нежења, постала је мајка...

Ипак, да је пут до остварења снова био напоран, недавно је открила у једном интервјуу.

- Морала сам да садим кромпир и парадајз, јер је то био један од начина да зарадим новац. За то сам добијала долар по дану. Љети сам фарбала локалну болницу, јер сам жељела да купим себи ципеле на штиклу. Моји нису имали новца, некада се дешавало да гладујем и да немам шта да једем - искрена је била Ирина причајући о свом тешком дјетињству у Русији.

Ирина је испричала да су њени почеци били тешки и неславни, а ништа није слутило на то да ће једног дана достићи звездане висине. Живјела је од 40 евра недјељно, а јела је само пиринач, јер није имала новац за бољу храну.

- Нисам имала појма како изгледа моделинг. Само сам мислила о томе да ћу можда снимити неки каталог и бар мало помоћи породици. Уопште нисам говорила енглески. Живјела сам у малом стану у Паризу, који сам дијелила са другим дјевојкама. Имале смо по 40 евра недјељно за трошак. Недјељом бисмо дијелиле пиринач, јер нам више није остало пара. У понедјељак ујутру ишле бисмо метроом са једним евром у џепу до агенције, како бисмо добиле сљедовање за наредну седмицу - испричала је лијепа Рускиња.

Ирина не крије да је за то вријеме било забавно, иако није одмах наишла на разумијевање колегиница. Често су јој се смијале и задиркивале је због тена, великих груди и јаче грађе. Ирина је сада далеко од приче из које је потекла и живи у изобиљу. Њено богатство се процјењује на четири милиона долара и у вези је са славним холивудским глумцем Бредлијем Купером са којим је добила и дијете.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана