Холивудска глумица се предомислила: Жели назад Бреда Пита?

Агенције
Холивудска глумица се предомислила: Жели назад Бреда Пита?

Иако су папире за развод брака предали у септембру 2016. године, према писању магазина Сан Анђелина Џоли жели поново да освоји срце свог супруга.

Портал наводи да је то један од разлога зашто лијепа глумица толико одуговлачи дефинитивни развод брака. Анђелина је, наиме, Бреду јасно дала до знања да жели да се помири с њим, наводе.

Анђелина Џоли би жељела да поново постану породица, али Бред о томе не жели ни да чује и једино му је битно његово шесторо дјеце.

“Бред само жели да се све напокон ријеши. Све је то могло да буде готово и прије годину дана, али Анђелина одуговлачи процес”, рекао је извор.

Прошле године Анђелина је признала да је њен однос с Бредом постао лош и тврдила је да се прилагођава животу слободне жене.

Глумица је, подсјетимо, поднијела захтјев за развод прије двије године. Неколико седмица након што су признали да се растају, Бред је био под истрагом ФБИ-ја због оптужби да је физички злостављао њиховог сина Медокса. Касније су оптужбе одбачене.

Анђелина Џоли и Бред Пит имају троје биолошке дјеце Шајло, Нокс, и Вивијан и троје усвојене дјеце Медокса, Пакса и Захару.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана