Хејли Бибер одговорила критичарима на “Инстаграму” да је срећна

Хејли Бибер одговорила критичарима на “Инстаграму” да је срећна 10.12.2018 08:58 | Глас Српске

Хејли Бибер, донедавно Болдвин, обратила се путем “Инстаграма” свима који су критиковали њен брак с Џастином Бибером казавши како људи морају престати да осуђују једни друге јер је свијет већ препун мржње и бола.

Она цијелу седмицу није ништа објављивала на друштвеним мрежама и, судећи према њеним ријечима, то јој је пријало.

- Не пратити “Инстаграм” је најбоља ствар икада. Кад год узмем паузу, осјећам се много боље и срећније. Истог секунда кад се вратим на “Инстаграм”, постанем тужна и анксиозна. Молим вас, немојте ме погрешно схватити, “Инстаграм” је невјероватан алат и одличан начин да останете у контакту и интеракцији с другима. Међутим, негативност вришти тако гласно. Тешко је усредсриједити се на вашу добробит и ментално здравље када сваки пут када отворите “Инстаграм” неко разбија ваш посао, вашу везу или, у суштини, било које ствари у вашем животу које су позитивне. Једноставно, не вјерујем да смо позвани да живимо живот гдје смо толико заробљени у мишљењима странаца о нечему што нису они урадили - написала је Биберова.

Популарна манекенка истакла је како неће дозволити да се осјећа лоше због коментара критичара.

- Морамо направити корак уназад и схватити да морамо пружати више љубави и охрабрења једни другима, умјесто што непрекидно рушимо и осуђујемо људе. Нећу дозволити да се осјећам као да радим нешто погрешно само зато што уживам у животу и што сам срећна. У овом свијету има довољно мржње и бола и посљедње што нам је потребно је још више негативности, мржње и подјела - закључила је Биберова.

Подсјећамо, двадесетједногодишња манекенка се за познатог канадског пјевача удала у септембру након вишемјесечних гласина о вјеридби и вјенчању.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица