Хајди Клум ужива у љубави с Томом Каулицом

Глас Српске
Хајди Клум ужива у љубави с Томом Каулицом

Бивша њемачка манекенка и супермодел Хајди Клум (45) Дан захвалности је провела на плажи са својим момком Томом Каулицом (29), гитаристом бенда “Токио хотел”.

Музичар је млађи од ње чак шеснаест година, али се заљубљени пар очигледно слаже с изреком “љубав не зна за године”.

Пар је објавио фотографије на “Инстаграму” и тамо су приказани у загрљају на плажи, са заласком сунца у позадини. Њихова романтична фотографија зарадила је 260.000 лајкова.

Хајди и Том су у вези од почетка године, а сваки слободан тренутак проводе заједно. Гласине о њиховој вези кренуле су још у марту, а Хајди њихове заједничке фотографије често објављује на друштвеним мрежама.

- Том ме чини срећном женом. С њим је другачије него што је то било у бившим везама. С њим мислим заиста озбиљно - изјавила је недавно Клумова.

Њемачка манекенка је с млађим момком прославила и 45. рођендан у ресторану “Вија Венето” у Санта Моници. Заљубљени пар се цијелим путем до ресторана држао за руке, а Хајди се појавила у сасвим лежерном издању.

Она иза себе има два пропала брака. До 2002. године била је у браку с глумцем Риком Пипином, а до 2014. године с британским музичарем Силом.

Том Каулиц такође иза себе има пропали брак с Ријом Сомерфелд, с којом се разишао 2016. године.

У бенду “Токио хотел” је од 2001. године. Бенд је основао са својим братом близанцем Билом Каулицом. Тренутно су на свјетској турнеји, након објаве прошлогодишњег албума “Dream machine”.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана