Голе сандале највећи хит овог љета

Агенције
Голе сандале највећи хит овог љета

Британски “Вог” их већ назива највећим трендом за љето 2019. када је у питању обућа, али хоће ли голе сандале заиста имати толику популарност, с обзиром на то да су јако отворене, а нога у њима дјелује голо.

Такозване голе сандале препознатљиве су по минималистичком дизајну и танким каишићима.  У ову категорију можемо да смјестимо све моделе отворених прстију и пета, независно од висине штикле с неколико танких каишића који придржавају ногу приликом ходања.

Пошто су јако отворене, нога у њима дјелује голо. Овакав минимализам многима дјелује несигурно, поготово када су у питању дневне прилике у којима морамо пуно да се крећемо.

Иако могу да буду веома лијепе, голе сандале заправо нису функционалне, па има и оних који сумњају у њихову доминацију у наредним мјесецима. Са друге стране, даме које не воле робусне љетне сандале и преферирају управо такав, једноставан дизајн, ове сезоне уживаће као никада прије, јер понуда минималистичких сандала никад није била тако велика и разнолика.

Судећи по фотографијама инфлуенсерки на “Инстаграму” и коментарима на интернету ове сандале би заиста могле постати хит сезоне, посебно јер их “Вог” тако назива. Познато је да “Вог” диктира трендове и да ће то сигурно утицати на популарност ових сандала.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана