Џорџ и Амал Клуни се не разводе

Агенције
Џорџ и Амал Клуни се не разводе

Након шушкања да се један од најпознатијих славних парова, амерички глумац Џорџ Клуни (57) и његова супруга, правница Амал (40) разводе након четири године брака, сам Клуни је одлучио да коментарише гласине. Наиме, Клуни је у изјави за “Холивуд лајф” демантовао све наводе медија о разводу и проблемима између њега и Амал, наводећи да је то чиста измишљотина.

- Читава прича о разводу је измишљена - рекао је Клуни.

Нагађања о разводу славног пара почела су већ прије неколико дана. Извор близак пару рекао је да су Клуни џ и Амал имали жустру расправу, након чега је она покупила ствари и отишла заједно с једногодишњим близанцима Александром и Елом.

 - Након посљедње жустре расправе Амал је покупила ствари и отишла с дјецом у кућу на Сардинији. Џорџ јој стално шаље поруке и зове је, јер жели да види близанце - навео је извор.

У случају да се гласине о краху брака покажу истинитима, њихов развод био би “тежак” би 400 милиона фунти. Осим тога, ово није први пут да се шушка да Клунију и Амал иде лоше у браку. Средином 2016. године извор близак породици, како су навели амерички медији, навео је да Амал није задовољна у браку и да размишља о разводу. То се ипак није показало као тачно, а убрзо након тога пар је добио и близанце.

Клуни и Амал упознали су се још 2013. године, када је правницу њихов заједнички пријатељ довео у глумчеву кућу близу језера Комо у Италији. Нису дуго чекали с одласком пред олтар, само шест мјесеци након упознавања холивудски глумац запросио је своју одабраницу. Вјенчали су се у Венецији.

Славни супружници посљедњи су пут виђени заједно у јавности почетком децембра, када је Џорџ заједно са својим родитељима подржао Амал на 23. додјели награда Удружења дописника УН. Пар је и тада изгледао срећно и заљубљено.

Клунију ово није први брак, већ је био ожењен глумицом Талијом Балсам, од 1989. до 1993. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана