Џесика Частејн и Ђанлука Паци де Препосуло постали родитељи

Агенције
Џесика Частејн и Ђанлука Паци де Препосуло постали родитељи

Глумица Џесика Частејн и њен супруг Ђанлука Паци де Препосуло постали су родитељи кћерке, коју је на свијет донијела сурогат мајка.

Са кћерком названом Ђулијета Паци-Частејн трочлана породица виђена је у Њујорку приликом одласка код педијатра. Принову у породици холивудска глумица је носила у носиљци за бебе, док им је друштво правила јавности непозната жена, за коју се претпоставља да је бебина дадиља.

Звијезда филмова “Дрво живота”, “Служавке”, “Госпођица Слоун” и “Велика игра” свој приватни живот је одувијек чувала далеко од очију јавности, а прије мјесец уочена је у Бостону с колицима приликом снимања надолазећег филма “Ева”.

Према натписима америчких медија, кћерка Џесике Частејн и њеног супруга има четири мјесеца и с паром путује свуда. Својој мами и тати у Паризу прошле седмице се тако придружила на свечаној церемонији освјетљења новогодишње јелке у једној од познатих робних кућа.

Частејн и предузетник Паци де Препосуло прошле године су изрекли судбоносно “да” на интимној церемонији вјенчања на његовом породичном имању, у вили Тијеполо Паци у близини градића Карбонереа.

Упознали су се 2012. године, док је он радио као менаџер за односе с јавношћу за славног италијанског дизајнера Ђорђа Арманија, а Џесику је до олтара одвео глумац Ал Паћино с којим је јако блиска.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана