Џенифер вјежба и на одмору

Глас Српске
Џенифер вјежба и на одмору

Славне особе се ове године не могу заситити предивне Италије, у којој у овом тренутку борави неколико звијезда, на велико задовољство тамошњих становника.

Након Леонарда Дикаприја, на Апенине је стигла пјевачица и глумица Џенифер Лопез. Изабрала је острво Капри, а 49-годишња звијезда стигла је с момком Алексом Родригезом. Латино диви одмор је био пријеко потребан. Многобројни ангажмани током године, путовања и наступи оставили су траг умора на њеном лицу.

Друштво, у којем је и њен менаџер Бени Медина, плови око Италије, а Џенифер ни на одмору не запоставља свој изглед. Папараци су је снимили како на палуби луксузне јахте предано вјежба да би остала у форми.

Атрактивни пар виђен је и у опуштеној шетњи острвом, а туристи су успјели да их сниме и како бирају свјеже воће за друштво на јахти.

Касније су завршили у шопингу, гдје је лијепа Џенифер снимљена како купује сандале.

Џенифер и Алекс су у вези од 2017. године, али још не планирају да стану пред олтар.

- Причали су о вјенчању и били су спремни на то, али Џенифер је овај пут одлучила да поступи другачије. Не жели да мијења оно што је добро, боји се да их “не урекне” јер све функционише добро између њих - рекао је извор близак пару.

Додаје да су привржени једно другоме и својим породицама, а на крају је то оно што је најважније.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана