Џенифер љубоморно чува своје облине

Глас Српске
Џенифер љубоморно чува своје облине

Америчка пјевачица и глумица Џенифер Лопез позната је по својим бујним облинама, баш као и по музици, али она каже да су на почетку каријере људи из индустрије забаве захтијевали од ње да смрша, што је она одбила.

И док посљедњих година свијетом забавне индустрије владају мршавице, латино дива никада није хтјела да се повинује стандардима љепоте.

Она је од деведесетих година, када је почела да гради своју музичку и глумачку каријеру, задржала природне карактеристике тијела због којих се данас сматра правим секс симболом.

Ипак, колико год мушкарци уздисали за њеним облинама, истина је да је Џенифер прије него што је постала планетарно позната добијала бројне критике надређених продуцената, уз захтјев да што прије смањи килажу.

- Моје облине никада ми нису сметале, али добила сам због њих пуно критика од људи из забавне индустрије. Говорили су ми: “Мораш да изгубиш неколико килограма”. Напокон сам дошла до тачке када сам им рекла: “Ово сам ја и ово је мој облик тијела”. Све жене с којима сам одрастала изгледале су тако и све су за мене биле лијепе - казала је пјевачица.

Четрдесетосмогодишња пјевачица, иначе мајка близанаца Еме и Макса, каже да јој је породица помогла да стекне позитивну слику о свом тијелу.

- Моја мајка и бака усадиле су ми овај начин размишљања: “Овако изгледамо и то је оно што је лијепо”, говориле су ми. Мој тата је волио тијело моје мајке. Сви мушкарци у мојој породици вољели су женска тијела са облинама. Имати облине и бити нижи од 180 центиметара није била лоша ствар, то се код нас славило. Када сам касније показала свијету тај облик тијела, заправо нисам покушавала да пошаљем поруку. Само сам била оно што јесам - закључила је латино дива.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана