Џенифер Лопез урадила интервју са својим близанцима

Агенције
Џенифер Лопез урадила интервју са својим близанцима

Популарна пјевачица и глумица Џенифер Лопез на свом је “Јутјуб” каналу одлучила да објави нешто другачије од свега до сада. Наиме, направила је интервју са својим близанцима Максом и Емом које је добила у браку с бившим супругом Марком Антонијем.

- У животу сам интервјуисана можда десет хиљада милиона милијарди пута и увијек ми се постављају углавном иста питања па сам одлучила да би било забавно ако бих допустила Еми и Максу да ми поставе неколико питања - рекла је она на почетку видеа.

Син ју је на почетку упитао шта је највише мучило када је била у његовим годинама. Јенифер је одговорила да је стално упадала у невоље и да је помало била налик њему. Додала је да је вољела да трчи и игра се те да је била попут дјечака.

- Упадала сам у невоље јер би се искрадала из куће. Моја соба је била на другом спрату, а био је и мали кров испод којег је била шупа па бих ставила мердевине на њу и тако се пењала, спуштала и скакала са шупе - признала је пјевачица.

Али у упркос томе, како је рекла, била је добро дијете.

– Била сам стварно добра клинка, али моја мама би нас отјерала у собу и онда бих ја слушала музику или штошта и кад би ми досадило само бих истрчала, отишла бих се играти с пријатељима. И једног дана ме ишла провјерити и мене није било, погледала је кроз прозор и видјела мердевине – испричала је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана