Džekson i Ričardsonova primjer slavnim parovima

Agencije
Džekson i Ričardsonova primjer slavnim parovima

U Holivudu je uobičajeno da poznati parovi izgledaju lijepo zajedno, zatim stupe u brak, da bi se poslije nekoliko godina razveli. Ali kada je jedan par zajedno skoro četiri decenije, onda je to za svaku pohvalu. Semjuel Džekson i La Tanja Ričardson sljedeće godine slave 40 godina braka i poznati glumac kaže da dugovječnost njihove veze leži u ljubavi jednog prema drugom, kao i uzajamnom shvatanju šou-biznisa.

- Tajna našeg uspjeha? Mislim da je to što između nas još uvijek postoji ljubav - rekao je Džekson prilikom nedavne promocije svog novog filma “Šaft” u Njujorku, koji se ovog vikenda pojavio u američkim bioskopima. Iako se nekom četiri decenije čini kao prava vječnost kada su u pitanju veze između poznatih, “Oskarom” nagrađeni glumac objašnjava da veze u Holivudu nisu nešto drugačije od uobičajenih veza drugdje.

- Parovi se razilaze u mjestima širom svijeta. Mi idemo na posao i radimo. Ako radim u blizini kuće, onda volim doći u svoju kuću i spavati u svom krevetu. Radio sam na dosta raznih mjesta, ali me je ona uvijek posjećivala - objašnjava holivudska zvijezda svoju vezu.

Nakon što su Džekson i Ričardsonova stupili u brak 1980. i dobili kćerku Zoi 1982. godine, La Tanja je počela da stvara karijeru na filmu. Pojavila se u ostvarenjima “Prženi zeleni paradajzi” i “Besani u Sijetlu”, kao i TV serijama “Plava krv” i “Uvod u anatomiju”. Ona je ranije nominovana za “Tonija” za rad u predstavi “Rast pod suncem” iz 2013, dok trenutno igra lik Kalpurnije u pomenutoj predstavi na Brodveju.

- Znate, mi dolazimo iz svijeta pozorišta. Ona trenutno nastupa na Brodveju, u predstavi “Ubiti pticu rugalicu”, dok ja širom svijeta pravim filmove. Mi razumijemo vezu koja postoji između nas, imamo zajednička iskustva, zajedničko zadovoljstvo pozorištem, zadovoljstvo našim životima i životom naše kćerke. Tako da nam je lako da ostanemo zajedno - kaže glumac.

On odaje počast ženi i kćerki što su ga natjerale da ode na rehabilitaciju nakon što su ga našli jednog dana onesviješćenog na podu.

- Drugo dvoje ljudi koji redovno preispituju moje ponašanje i način života su moja osnova i moja podrška. To su moja kćerka Zoi i moja žena La Tanja - istakao je glumac.

Kada je Zoi imala osam godina, ona i majka su ga pronašle na podu nakon što je “doživio slom indukovan kokainom”, kako je poznati glumac to sročio. La Tanja ga je ubijedila da ne bi samo njegovo lično zdravlje imalo koristi od napuštanja života zavisnika od droga, već bi i njegova glumačka karijera znatno rasla. Na svu sreću, Džekson ju je poslušao i otišao na rehabilitaciju.

- Uvijek sam pored sebe imao svoju ženu La Tanju, koja je moj najveći kritičar. Znala mi je reći “ti si inteligentan i kad prvi put čitaš nešto, misliš da razumiješ tekst intelektualno i emocionalno, ali nemaš strasti”. Tek kada samo postao čist, shvatio sam o čemu je, u stvari, govorila - kazao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana