Џејсон Момоа најзгоднији

Агенције
Џејсон Момоа најзгоднији

Звијезда филма “Аквамен” Џејсон Момоа нашао се на врху листе 100 најљепших мушкараца, док је на посљедњем мјесту Леонардо Дикаприо.

Листу за 2018. годину саставио је Ти-Си Кендлер који је већ прогласио француску манекенку Тилан Блондо (17) најљепшом женом прошле године.

Ова проглашења најљепших започела су 1990. године, а заснивају се на приједлозима јавности. Осим тога, организатори се хвале да је ријеч о “најразноликијим” изборима, а видео-снимци са побједницима прегледани су два милиона пута у два дана.

Момоа (39) је ожењен Лисом Бонет (51) од 2005. године, а заједно имају двоје дјеце, 11-годишњу кћер Лолу и деветогодишњег сина Накоа Вулфа, преноси Индеџ.хр.

На другом мјесту је Јунгкук, пјевач јужнокорејског бенда БТС. Трећи је британски глумац Идрис Елба, а четврти јутјубер Феликс Шелберг.

“Дејли мејл” преноси да се на 13. мјесту нашао Дејвид Бекам, док је Кристијано Роналдо на 33. мјесту.

Ово такмичење, које је ове године носило назив “29. годишња листа независних критичара 2018”, датира још од 1990. године када га је покренуо енглески филмски критичар Ти-Си Кендлер, а награду је први пут понијела Мишел Фајфер.

Скупивши 750 милиона лајкова и 1,4 милиона пратилаца и претплатника на “Инстаграм” и “Јутјуб” каналима, у протекле три деценије награде су заразиле читав свијет. 

Ове године су творци, који сваке године имају задатак да сведу листу звијезда у успону и непознатијих лица на сто, представили листу и азијској публици.

Покривши скоро 40 земаља, на сајту коментаришу: “За разлику од многих других годишњих листа најљепших особа, листа сто најљепших лица није такмичење у популарности и дефинитивно није ограничена на неке државе”.

Даље у тексту пише: “Листа покушава да информише и прошири јавно мњење, умјесто да га одражава”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана