Џастин и Хејли Бибер свјесни да су пожурили са браком

Агенције
Џастин и Хејли Бибер свјесни да су пожурили са браком

Новопечени брачни пар Џастин и Хејли Бибер отворено су причали о свом односу и о томе како се понашају у браку, те су позирали за нову насловну страницу америчког “Вог” магазина.

Како је наведено, обоје су свјесни да је брак заиста захтјевна заједница.

- Чињеница је да је тешко бити у браку. Брак је јако тежак. Мислим да је ово реченица са којом треба да почнете разговор - рекла је Хејли Бибер.

Њих двоје су причали о томе како су се у једном периоду изгубили и удаљили једно од другог, те како су се поновно повезали у цркви.

Хејли је нагласила да још не очекују бебу те дато није на њиховој листи планова.

- Још смо веома млади, свјесни смо да смо пожурили и са браком. Фокусирамо се на то да растемо и развијамо се скупа. На крају дана он је мој најбољи пријатељ и никад ми неће досадити - навела је Хејли.

Такође су признали да се често свађају, те да су имали период живота када би избјегавали да буду у истој просторији.

- Свађање је добра ствар. Чак и Библија потврђује да се то некада треба десити. Не желимо изгубити једно друго. Не желимо рећи погрешне ствари, а дешавало нам се да некада предуго ћутимо и то ме је излуђивало. Некада ју је тешко наговорити да каже шта осјећа и мисли, а ја волим да се изражавам и убија ме када то не могу да радим - казао је Џастин Бибер.

Хејли је истакла да се у прве три седмице брака осјећала усамљеном те да се стално молила Богу. Нагласила је да воли Џастина и да га је одувијек вољела.

Једна од најинтересантнијих Џастинових изјава јесте даје имао проблем са зависношћу од секса, те да је једини начин да се смири био да потпуно престане да има односе.

- Мислим да секс узрокује пуно бола и патње. Људи некад практикују секс јер се не осјећају довољно добрим и зато што им недостаје самопоуздања. То се дешава и мушкарцима и женама. Ја се желим посветити Богу, јер мислим да је то боље за мене. И мислим да ме је Бог наградио са Хејли управо због тога. Ово су бенефити, ово је награда за добро понашање - додао је Бибер.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана