Деп пробио лимит: Троши у Београду више од два милиона евра мјесечно?

Агенције
Деп пробио лимит: Троши у Београду више од два милиона евра мјесечно?

Холивудски глумац Џони Деборави по трећи пут у Србији, али је изгледа немогуће доћи до њега. Наши људи који су били са њим у контакту имају само ријечи хвале, а ево шта кажу и о другим свјетским звијездама које су овде долазиле.

Фотограф Драган Карадаревић, упознао је Депа на Мокрој гори и носи лијепе утиске, а директор Music starа Игор Марић каже да је Деп условљен уговором од његове менаџерске компаније на потрошни лимит од два милона евра мjесечно, али да га је премашио.

“Имали смо 20 минута за интервју, а продужио је на 45. Огромна је звијезда и такав утисак оставља, али се понашао баш нормално.Очекивао сам да неће дати да му се приђе. Кад је одлазио поздравио се са сваким појединачно”, присјећа се Кадаревић сусрета са Џонијем Депом.

На истом мјесту, фотограф из Ужица, пет дана за редом доручковао је са Моником Белучи за коју каже да је прелијепа и ујутру и увече. “Пила је ракију и јела пршут, а послије пет дана је уопште и не примећујеш”.

Игор Марић је био задужен за многе свјетске звијезде које су долазиле у Србију и издваја Ролингстонсе који су 2007. године са собом повели 200 људи.

“Све смо за све њих морали да обезбједимо и да направимо конструкцију на Ушћу, скоро зграду, за свлачионице и канцеларије, 35 телефонских линија да зову иностранство и четири линије за интернет. Мик Џегер је тражио да увијек буде неко пиће у свлачионици, а најлуђе је било што су тражили сто за билијар и нисам сигуран да ли су га иједном користили”.

Стинг је тражио теретану у бек стејџу, а Пласидо Доминго клавир у свлачионици.

“Џенифер Лопез је хтјела да јој све буде у бијелој боји: намјештај, тепих, цвеће.. Да ли је нека опсесија бијелом бојом била у питању? А рецимо Пол Макартни је био изузетно строг по питању конзумирању производа од животиња. Не само хране већ било чега животињског поријекла, на примјер кожног намјештаја и слично. Није желио да конткат са свим тим има било ко од људи око њега”.

Иначе, Џони Деп од недавно борави у Београду због снимања филма “Мина мата” о фотографу који је ризиковао живот сликајући фабрику која угрожава околину.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана