Demi je ležala kao mrtva...

Agencije
Demi je ležala kao mrtva...

Tjelohranitelj ju je pronašao u besvijesnom stanju i učinilo mu se da ne diše. Počela je viče “Mrtva je, mrtva je”, a prijatelji su odmah pozvali Hitnu pomoć...

Američka pjevačica i glumica Demi Lovato (25) predozirala se prošle sedmice nepoznatim opijatima. Završila je u bolnici u Los Angelesu u kojoj se trenutno oporavlja, prenosi 24 Sata.


Demi je veče prije bila na zabavi, a sutra ujutro se predozirala kod kuće. Pronašao je tjelohranitelj u besvijesnom stanju I učinilo mu se da ne diše. Njena asistentkinja je uspaničeno počela da viče “Mrtva je, mrtva je”, a prijatelji su odmah pozvali Hitnu pomoć. Na jastuku pjevačice su bili tragovi krvi i počela je da povraća. Tjelohranitelj je poĆeo da joj pruža prvu pomoć dok ljekari nisu došli i odveli je u bolnicu.

Kad je pjevačica došla sebi, nije htjela da prizna koju je drogu uzela. To je uvelike otežalo njen oporavak, a preko vikenda je uhvatila i groznica s visokom temperaturom. Bliski prijatelji pjevačice su poručili Demi da mora otići na rehabilitaciju ili će izgubiti sve saradnike i prijatelje. Demi je skoro šest godina bila 'čista', a sada je ponovno posrnula.

Bezbroj puta sam poželjela da se vratim starim porocima, ali sam preklinjala Boga da me oslobodi te opsesije. Danas sam ponosna na sebe, ali nikada ne bih uspjela bez pomoći porodice, prijatelja i vas, obožavalaca, jer ste vjerovali u mene i bili ste mi podrška na putu ozdravljenja - napisala je prošle godine na svim društvenim mrežama. Fanove je skrhala činjenica da je Demi ponovno posrnula u čeljusti zavisnosti. To se moglo naslutiti I iz stihova njene posljednje pjesme “Sober” u kojoj se izvinjava fanovima i porodici.

Ovo je posljednja fotografija objavljena na njenom instagram profilu 24. jula.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana