Дејвидсон: Разлика у годинама нам не смета

Дејвидсон: Разлика у годинама нам не смета 13.03.2019 14:02 | Агенције

Новопечени пар, комичар Пит Дејвидсон и глумица Кејт Бекинсејл, већ неко вријеме је тема осуде и критика јавности због разлике у годинама коју многи сматрају превеликом. Наиме, Дејвидсон има 25, а Бекинсејлова 45 година. Управо тога се Пит Дејвидсон дотакао у емисији “Сатурдаџ Нигхт Ливе”, чији је иначе водитељ.

Након што га је колега водитељ упитао шта има ново у његовом животу, алудирајући на његову везу с Кејт, Дејвидсон је на свој препознатљиво духовит начин прокоментарисао ситуацију.

- Изгледа да људе фасцинира разлика у нашим годинама, али нама то не смета. Ипак, ја сам нови у свему томе па, ако имате питања о везама с великом разликом у годинама, питајте Леонарда Дикаприја, Џејсона Стејтама, Мајкла Дагласа, Ричарда Гира, Џефа Голдблума, Скота Дизика, Дерека Џетера и Бруса Вилиса - казао је Дејвидсон.

Набројао је још неколико познатих имена завршавајући, очекивано, с предсједником Сједињених Америчких Држава Доналдом Трампом. Доказао је тако да разлика у годинама између њега и његове дјевојке није ништа ново у Холивуду и да она не представља ништа уколико су срећни заједно.

Иначе, извор близак пару је недавно изјавио да је Кејт Бекинсејл јако заљубљена у Дејвидсона и да њихова веза засад сјајно функционише.

Глумица Кејт Бекинсејл и Пит Дејвидсон дефинитивно су потврдили свој емотивни статус на једној хокејашкој утакмици у Њујорку.  Виђени су како се љубе на трибинама док је утакмица трајала. Док се Пит нагињао ка Кејт, могла је да се уочи његова тетоважа срца на врату коју је урадио због бивше девојке Аријане Гранде, са којом је био вјерен све до прошлог октобра.

Пар се држао за руке и смијао током утакмице, а били су и изразито лијепо расположени. Трачеви о њима двома чују се већ недјељама, а млади Пит је само пет година старији од њене ћерке Лили Мо Шин.



© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица