Дејвид Бекам прослављао рођендан сина и учио га како да се брије

Агенције
Дејвид Бекам прослављао рођендан сина и учио га како да се брије

Ромео Бекам у суботу је прославио 16. рођендан. Његови родитељи нису могли да одоле да му не честитају путем друштвених мрежа, па је тако Дејвид Бекам подијелио фотографију на којој учи сина како да се брије.

 “Не могу да вјерујем да мој мали мушкарац има 16 година. Срећан рођендан, велики дјечаче. Тако си посебан и много те волим”, написао је Бекам уз црно-бијелу фотографију.


Викторија Бекам сину Ромеу је честитала уз њихову заједничку фотографију с недавног одмора на Балију.

“Срећан рођендан, Ромео. Не могу да вјерујем да наша беба данас пуни 16 година! Сви те много, много волимо”, написала је Бекамова. Она је касније објавила и фотографију на којој Ромео сједи окружен балонима у облику бројева 1 и 6.

Ромео Бекам је рођендан почео да слави неколико дана раније. Њихови кумови Елтон Џон и Дејвид Фурниш организовали су вечеру за дјечака на југу Француске. Пар се дружио с Бекамовима у ресторану у сриједу увече.

Викторија је на свом профилу на Инстаграму те вечери објавила видео-снимак у којем се види Ромео окружен породицом и пријатељима који му пјевају рођенданску пјесму. Дејвид Бекам је дјеловао посебно весело и није склањао осмијех са лица.<

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана