Циркус у Бијелој кући: Репер лупао по Трамповом столу, Иванка нијемо посматрала VIDEO

Циркус у Бијелој кући: Репер лупао по Трамповом столу, Иванка нијемо посматрала VIDEO 12.10.2018 08:58 | Спутњик

Вашингтон - Познати репер Кање Вест срео се с америчким предсједником Доналдом Трампом на радном ручку у Овалном кабинету.

“За њега колеге кажу да је музички геније, а што се мене тиче — то је и моје мишљење”, рекао је новинарима Трамп.

“Знате ли шта жели? Ништа. Ништа не тражи за себе. Само жели да помогне људима, а највише око затворске реформе. Ту морам да похвалим и његову супругу Ким. Она нам је на то скренула пажњу”, рекао је Трамп.

“Има велики број сљедбеника у афроамеричкој заједници, веома је паметан и ја га много волим”, рекао је Трамп.

Кање Вест са собом је повео и Џима Брауна, легенду америчког фудбала.

“Има нешто у овој капи. Кад је ставим, осјећам се попут Супермена”, рекао је Вест, а онда ставио качкет с натписом МАГА, што је скраћеница Трамповог предизборног слогана (Учинимо Америку поново великом).

И ту је кренуо шоу.

Контроверзна звијезда тада је почела своје излагање о сопственом менталном стању, како би требало да изгледа затворска реформа, а бирао је и типове авиона којим би требало да лети амерички предсједник.

“Људи очекују да гласате за демократе ако сте црни”, рекао је Вест.

Своја становишта додатно је поткријепио лупањем по Трамповом столу, а у једном тренутку је америчког предсједника прогласио херојем.

Осим Веста и Брауна на састанку су били и предсједникова ћерка и савјетница Иванка, као и њен супруг и савјетник Бијеле куће Џаред Кушнер, који су мање-више нијемо посматрали Кањеову представу.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица