Бундшен: Више не бјежим од сопствених осјећања

Агенције
Бундшен: Више не бјежим од сопствених осјећања

Разлози прекида славног пара - глумца Леонарда Дикаприја и манекенке Жизел Бундшен годинама нису били познати. Али, манекенка је недавно за магазин “Портер” одлучила да исприча детаље који се тичу њене везе са Дикапријем, као и разлога за раскид. Наиме, како је навела, Леонардо Дикаприо је био “неподношљив” до те мјере да је Бундшен почела да пије како би изашла на крај с њим.

Пет година су били у вези, а она је испричала да је пред крај морала да се отупљује алкохолом како би поднијела Дикаприја.

- Престала сам да осјећам било шта и покушавала да се умртвим цигаретама, алкохолом и претјераном количином посла. Да ли сам била сама у настојањима да истражим себе и живот, док је он остао на истом? Нажалост, одговор је “да”. Ја сам покушавала да се изборим са својим проблемима, он није - рекла је Жизел Бундшен.

Бундшенова је 2005. године оставила оскаровца познатог по “серијским” везама са манекенкама и упловила у романсу са спортистом Томом Брејдијем. Пар данас има сина Бенџамина (9) и кћерку Вивијан (6).

- Више не бјежим од сопствених осјећања помоћу цигарета, алкохола и непрестаног затрпавања напорним послом. Постала сам свјесна да сам све више постајала оно што ми се не свиђа, али сада је с тим готово - навела је Бундшенова.

Манекенка је прије неколико година одлучила и да се пензионише са модних писта и настави само да се слика.

- Увијек су ми ревије изазивале нападе панике. Ако добро погледате ревије “Викторијас сикрета”, увијек сам тражила да носим сукњицу и нешто око струка. Стварно нисам жељела да ми цијели свијет гледа задњицу - казала је Бундшенова.

Она је годинама била најплаћенија манекенка на свијету, док је 2017. године с трона није “скинула” Кендал Џенер (23). Према писању магазина “Форбс”, полусестра ријалити  звијезде Ким Кардашијан те је године зарадила око 22 милиона долара, много више у односу на 17,5 милиона, колико је зарадила Бундшенова. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана