Брус Вилис и Ема Хеминг у центру пажње

Агенције
Брус Вилис и Ема Хеминг у центру пажње

У њујоршком театру одржана је премијера филма “Стакло” којој су присуствовале бројне познате личности. У центру пажње био је легендарни глумац Брус Вилис, којем је друштво правила супруга Ема Хеминг, која је 23 године млађа од њега. Познати глумац и његова љепша половина нису скидали осмијехе с лица.

Њих двоје су били одлично расположени, те су позирали фотографима. У једном тренутку Брус је ухватио Ему за руку и пољубио је у њу, а овај потез је многе разњежио.

Филм “Стакло” стигао је од редитеља филмова “Подијељен” и “Несаломив”, М. Н. Шјамалана. Радња прати три човјека, који вјерују да имају надљудске моћи, попут хероја из стрипова, а њих тумаче нека од најзвучнијих имена Холивуда - Џејмс Макавој, Брус Вилис и Семјуел Л. Џексон.

- Филмови “Несаломив” и “Подијељен” су у неку руку приче које се баве деструктивним суперхеројима. “Подијељен” уопште није ни изгледао као филм о суперхероју или антихероју. То је заправо била застрашујућа прича која је на крају само наговијестила да није ријеч о обичним људима. Дошло је вријеме да суперхероје смјестимо у различита окружења и ситуације и овај филм то дефинитивно ради - казао је Џејмс Макавој о филму.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана