Бритни Спирс: Сама објављујем видео-снимке и фотографије

Глас Српске
Бритни Спирс: Сама објављујем видео-снимке и фотографије

Пјевачица Бритни Спирс редовно објављује своје снимке и фотографије на друштвеним мрежама и то оне које се тичу њеног опоравка, али обожаваоци нису сигурни да ли је то истина, па су о томе недавно повели бројне расправе и полемике.

Теорија завјере о Бритни, њеном животу и стању, већ неко вријеме траје. Сви су увјерени да је кроз живот води заправо отац и да због стања у ком се налази не може сама да доноси одлуке, па то умјесто ње раде други. Ту причу је донекле потврдила и њена мајка када је било ријечи о Бритнином лијечењу јер је тражила од суда да и она има приступ документацији, а не само њен отац.

Међутим, сада се Бритни огласила и свима рекла какво је заправо стање када су у питању друштвене мреже.

- За оне који не мисле да објављујем властите видео-записе, поручујем да гријеше. Сама објављујем видео-снимке и фотографије - рекла је Бритни.

Иако пјевачица обожаваоце обавјештава о опоравку, њене објаве изазивају полемике. Фанови су, без обзира на све, увјерени да се њене нове објаве разликују од уобичајених. А помињу и неке видео-снимке за које сумњају да су снимљени раније.

Бритни је направила паузу када је музика у питању и тренутно се посветила опоравку. Недавно је напустила и једну клинику када је наводно поново била психички лоше због оца који је имао операцију.

Да Бритни намјерава да направи паузу, потврдио је и њен менаџер.

- Бритни се не осјећа добро ни психички ни физички и није у стању да одржава концерте. Прошле године када је планирала турнеју звала ме сваки дан. Била је јако узбуђена. Али, није ме позвала већ мјесецима. Очигледно не жели да наступа. Из свега што сам чуо, јасно ми је да неће наступати на концертима договореним у Вегасу, а ни у ближој будућности. Могуће и никад више - казао је менаџер.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана