Бред Пит се враћа бившој љубави? Ухваћен како се крије од новинара

 Бред Пит се враћа бившој љубави? Ухваћен како се крије од новинара 11.02.2019 09:07 | Агенције

Овог викенда холивудска звијезда Џенифер Анистон направила је велику прославу поводом свог 50. рођендана, а међу гостима је примећен и њен бивши супруг.

Њена приватна журка привукла је многе свјетске звијезде које су папараци пажљиво чекали испред познатог ресторана у Западном Холивуду.

Док многе звијезде нису имале проблем да их фотографишу прије забаве, једна особа је посебно привукла пажњу окупљених фотографа и сви остали су пали у други план.

Међу хордом обезбеђења, фотографа и званица глумац и бивши супруг Џенифер Анистон је покушао да се ушуња у ресторан непримјећен. Међутим, није успио да побјегне од оштрог ока папараза, па је ухваћен како улази на прославу.

Фотографије Бреда Пита су у кратком року обишле цио свијет и сви мисле да више нема сумње да су се бивши супружници помирили.

Поред Бреда, који је лице покушавао да сакрије испод качкета, прослави су присуствовали и Гвинет Палтроу, Кети Пери, Орландо Блум, Барбара Стрејсенд, Кејт Хадсон, брачни пар Клуни, Сандра Булок и многи други.

Џенифер је на прославу стигла у елегантном црном комбинезону са голим леђима, а изгледа да није марила за окупљење новинаре и фотографе док је елегантно улазила на своју прославу.

Пар се вјенчао 2000. године, а разишли су се пет година касније, одмах пошто је Пит са Анђелином Џоли снимио “Господин и госпођа Смит”.

Џенифер је након Бреда Пита била у браку са глумцем Џастином Теруом од 2015. до 2017. године, када су се развели. Бред Пит и Анђелина развели су се 2016. године.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица