Борба глумица за улогу Клеопатре

Глас Српске
Борба глумица за улогу Клеопатре

Америчке глумице Леди Гага и Анђелина Џоли нашле су се у неугодној позицији јер једна и друга желе да глуме Клеопатру у новом филму који се већ најављује годинама.

Гага је ново холивудско освјежење на филмском платну, а улогом у филму “Звијезда је рођена” постала је и главни фаворит за добијање “Оскара” у категорији главне женске улоге. Заблистала је раме уз раме с Бредлијем Купером, који је уједно и редитељ филма. Двојац је освојио критичаре, стога није ни чудно да се Леди Гага сада спомиње као једно од највјеројатнијих глумачких имена за улогу Клеопатре.

Клеопатра жели да буде и Анђелина Џоли, која већ дуже вријеме није имала неку запаженију улогу, а улога у споменутом филму означила би њен повратак у свијет глуме након неколико година паузе. 

Која год буде одабрана, мораће да замијени славну Елизабет Тејлор, која је 1963. године утјеловила лик ове црнокосе љепотице. Редитељи су рекли да ће главну улогу добити она која ће моћи замијенити Елизабет на што достојнији начин, а то сигурно неће бити лако. Датум почетка снимања филма још није познат.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана