Бекер без супруге и новца

Агенције
Бекер без супруге и новца

Иако су тврдили да су своје брачне проблеме ријешили уз помоћ савјетника, Борис Бекер и његова супруга Шарлели Лили Керсенберг одлучили су да се разведу након 13 година брака.

Да се троструки освајач Вимблдона и бивша холандска манекенка ипак разводе потврдио је и њихов адвокат који је нагласио да је пару тренутно најважнији њихов осмогодишњи син Амадеус те да је њихов развод пријатељски.

- Одлука након 13 година везе и девет година брака није била једноставна - изјавио је адвокат пара Кристијан-Оливер Мосер и додао да су проблеми у браку Бориса и Лили почели након Бекеровог банкрота прошле године.

Пар је тада преживљавао кризу, о чему је бивша манекенка раније говорила у медијима.

- Била је то тешка година, запустила сам се потпуно, превише сам пила, пушила, излазила и није ме било брига. Мислила сам “мој живот је ужасан и умријећу”. Пила сам вотку, пушила паклу дневно, а Борис је пролазио кроз пакао и није ме ни примјећивао. Раздвојили смо се - рекла је Лили почетком године. У истом интервјуу открила је да је с Борисом ишла на терапије.

Борис Бекер и његова сада већ бивша супруга виђени су недавно, свако на својој страни, без вјенчаног прстења на рукама.

Бекер је прошле године морао да прогласи банкрот и то по одлуци судије која га је гледала на Вимблдону.

Адвокати троструког освајача лондонског гренд слема покушали су да на суду добију још једну шансу да њихов клијент плати дуг који стоји већ дуго, али нису у томе успјели.

Када су финансије у питању, Бекер може почети све из почетка и трудити се да буде паметнији него раније.

Како сазнаје њемачки “Бунте” из извора веома блиских Бекеровима, предстојећи јун је пун нових почетака за тениску звијезду.

Рачуна се да је Бекер зарадио више од 35 милиона у каријери, има више некретнина у посједу које вриједе милионе. Сматра се да посјед у Шпанији може да прода за око шест милиона долара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана