Бекамови у кризи због Рите Оре

Агенције
Бекамови у кризи због Рите Оре

Један од омиљених свјетских парова Дејвид и Викторија Бекам поново се нашао под лупом јавности због гласина о наводном разводу.

Наиме, свјетски медији су се расписали о кризи у браку фудбалера и бивше чланице групе “Спајс грлс”, а ако се може вјеровати објавама, узрок је 28-годишња британска пјевачица албанског поријекла Рита Ора.

Како преноси “Closer”, четрдесетчетворогодишња Викторија је сазнала да је њен супруг одушевљен 15 година млађом пјевачицом, а осим Дејвида на Ритин шарм је пао и најстарији син славног пара Бруклин Бекам.

“Closer” преноси и да су најстарији насљедник Бекамових и, од њега, осам година старија пјевачица размјењивали романтичне поруке када је њему било тек 18 година, а сада се иста ствар догодила и са татом Дејвидом.

Недавно се пјевачица нашла на мети подсмијеха јавности у Британији, јер је покушала и уживо да заведе Бруклина Бекама, али је романсу у настајању пресјекла мама Викторија. Викторија је очигледно била ужаснута и плашила се да ће Рита као старија и проблематичнија имати лош утицај на њеног првенца.

Међутим, иако се бука у вези са разводом пара који је заједно 20 година и даље не стишава, прије неколико дана објављено је да Рита Ора веома поштује Викторију и Дејвида и да тако нешто никада себи не би допустила.

“Closer” додаје и да је бивша чланица групе “Спајс грлс” бијесна због наслова у новинама и чињенице да јој се брак поновно нашао на насловницама свјетских медија.

Подсјећамо, Викторија и Дејвид ће ове године прославити 20. годишњицу брака. Један су од најзанимљивијих парова јавности, па се тако до сада већ неколико пута нагађало о наводним преварама и трзавицама у браку, међутим пар који има четворо дјеце, синове Бруклина, Ромеа, Круза и кћеркицу Харпер и даље показује да упркос медијском животу који воде живе складним породичним животом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана