Бекамови на Светом Стефану траже угођај као на пустом острву

Глас Српске
Бекамови на Светом Стефану траже угођај као на пустом острву

Медији већ данима брује о томе да је породица Бекам у посјети Црној Гори. Тренутно се налазе на Светом Стефану, а папараци на све начине покушавају да дођу до њих.

Као што се очекивало, они су жељели да остану далеко од камера, а ово су само неки од захтјева које су имали поред тога.

Осим тога да имају сталну пратњу (како на копну, тако и на мору), популарни пар је тражио да се о њиховој породици током љетовања у Црној Гори брине иста послуга, возачи и кувари, док су за собе тражили повећан проток кисеоника.

Позив Бекамовима да дођу на Јадранско приморје упутио је један од пријатеља, уз гаранцију да ће имати потпуну приватност, након чега је њихов тим ипак послао 28 захтјева који морају бити испуњени.

Прије него што су стигли на Свети Стефан Бекамови су тражили да могу да уживају као на пустом острву без папараца и обожавалаца. Између осталог на списку су били захтјеви у вези са положајем лежаљки и размаком других лежаљки од њихових, специјалном исхраном и врстом воде коју породично пију, али и протоком кисеоника у њиховим апартманима. На услузи све вријеме имају возача и обезбјеђење, које их прати са дистанце. Поглед из апартмана, звучна изолација и балкон такође се налазе на том списку.

- Викторија је врло одмјерена и слабо комуницира са људима из околине. Иста је као на црвеним теписима, озбиљна и ћутљива, док је Дејвид опуштен - каже извор који је ручао у оближњем ресторану док су Бекамови уживали на плажи.

Они су на коришћење добили два делукс апартмана и све вријеме им је на услузи особље које је само за њих задужено. Свако од њих потписао је уговор о приватности ове породице, да у јавност не би процурила ниједна информација у вези са њиховим понашањем током боравка у ризорту.

- Собарице у њихове апартмане улазе у тачно договорено вријеме и без мобилних телефона, да случајно не би фотографисале у каквом стању Бекамови оставе ствари и апартман иза себе - истиче извор.

Како се прича, челници луксузног ризорта одабрали су најбоље раднике који се све вријеме брину о породици Бекам, а чије биографије су унапријед послате тиму популарне породице на увид.++

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана