Balašević k upio luksuznu kuću nedaleko od Umaga

24sata.hr
Balašević k upio luksuznu kuću nedaleko od Umaga

Novosadski kantautor Đorđe Balašević kupio je vilu u Istri za 400.000 evra, pišu mediji iz Hrvatske.

Nedaleko od Umaga nalazi se malo mesto Brtonigla, gdje je Balašević nedavno sjdio u jednom restoranu u dobrom raspoloženju. Pretpostavjla se zbog kupovine kuće.

Ipak, mještani, iako znaju da je kantautor kupio kuću, ne žele da pričaju o tome. Kažu da ih i ne zanima jer svako ko tu kupi vilu biće samo vikendaš.

Oko Balaševićeve vile ima još osam identičnih koje još čekaju imućne vlasnike, a svaka od luksuznih kuća ima 200 kvadrata, kao i veliku okućnicu u čijoj se sredini nalazi bazen. Osim toga, posjeduje i garažu za dva automobila, veliki dnevni boravak, četiri spavaće sobe sa zasebnim kupatilima, spoljašnju i unutrašnju kuhinju, ali i podno grijanje, saunu i džakuzi, piše 24 sata.hr.

U blizini vile nalazi se Prirodni park, dok je more na svega šest kilometara, tako da ukoliko mu dosadi kupanje u bazenu, može veoma brzo da ode i na plažu.

Kako se navodi, ovakva vila, kao ta koju je kupio Balašević, realno košta između 300.000 do maksimalno 450.000 evra, ali može da košta i dvaput više ako se kupi po principu “ključ u ruke”.

Ovaj mediji takođe piše da je kantautor vilu kupio preko firme čiji je direktor njegova ćerka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana