Балашевић к упио луксузну кућу недалеко од Умага

24sata.hr
Балашевић к упио луксузну кућу недалеко од Умага

Новосадски кантаутор Ђорђе Балашевић купио је вилу у Истри за 400.000 евра, пишу медији из Хрватске.

Недалеко од Умага налази се мало место Бртонигла, гдје је Балашевић недавно сјдио у једном ресторану у добром расположењу. Претпоставјла се због куповине куће.

Ипак, мјештани, иако знају да је кантаутор купио кућу, не желе да причају о томе. Кажу да их и не занима јер свако ко ту купи вилу биће само викендаш.

Око Балашевићеве виле има још осам идентичних које још чекају имућне власнике, а свака од луксузних кућа има 200 квадрата, као и велику окућницу у чијој се средини налази базен. Осим тога, посједује и гаражу за два аутомобила, велики дневни боравак, четири спаваће собе са засебним купатилима, спољашњу и унутрашњу кухињу, али и подно гријање, сауну и џакузи, пише 24 сата.хр.

У близини виле налази се Природни парк, док је море на свега шест километара, тако да уколико му досади купање у базену, може веома брзо да оде и на плажу.

Како се наводи, оваква вила, као та коју је купио Балашевић, реално кошта између 300.000 до максимално 450.000 евра, али може да кошта и двапут више ако се купи по принципу “кључ у руке”.

Овај медији такође пише да је кантаутор вилу купио преко фирме чији је директор његова ћерка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана