Azija Arđento otkrila nepoznate detalje samoubistva Entonija Burdena

Agencije
Azija Arđento otkrila nepoznate detalje samoubistva Entonija Burdena

Italijanska glumica Azija Arđento otkrila je u novom intervjuu da je Entoni Borden djelovao čudno dan pre nego što je izvršio samoubistvo.

Glumica Azija Arđento, koja je bila dvije godine u vezi sa Entonijem Bordenom prije nego što je slavni kuvar sebi oduzeo život, gostovala je u televizijskoj emisiji Verisimo.


Italijanka se prisetila nekih detalja iz prošlosti, a posebno nekoliko dana prije nego što je Antoni izvršio samoubistvo u svojoj hotelskoj sobi u Francuskoj.

"Dan prije nego što je umro čuli smo se telefonom, a njegov glas je zvučao čudno. Tada mi je samo kazao da je previše jeo i pio. Nije mi rekao ništa o ovim mislima. Napisao je i spomenuo nešto o samoubistvu na televiziji, ali sam mislila da je to bila romantična misao. "

Azija je pokušala da dođe do odgovora zašto je legendarni kuvar riješio da oduzme sebi život...

"Mislila sam da sam ja depresivna, on me je uvijek podržavao. Ponekad sam imala loše misli, depresija je veoma ozbiljna mentalna bolest i ponekad loše misli dođu... "

"Instikt za umiranjem nije ljudski. Entoni u tom trenutku nije razmišljao ni o kome, jer je njegova bol bila ogromna, ali je ja nikada niam vidjela. Kako je uspeo tako nešto da sakrije?", upitala se glumica.

Arđento je potom briznula u plač dok je govorila o periodu nakon Bourdainovog samoubistva.

"Nikad nisam imala takvu osobu pored sebe. Brinuo se za mene i moje dijete. Ostavio mi je prazninu koju ništa ne može da ispuni, ova bol nikada neće da prođe ", rekla je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana