Азија Арђенто открила непознате детаље самоубиства Ентонија Бурдена

Агенције
Азија Арђенто открила непознате детаље самоубиства Ентонија Бурдена

Италијанска глумица Азија Арђенто открила је у новом интервјуу да је Ентони Борден дјеловао чудно дан пре него што је извршио самоубиство.

Глумица Азија Арђенто, која је била двије године у вези са Ентонијем Борденом прије него што је славни кувар себи одузео живот, гостовала је у телевизијској емисији Верисимо.


Италијанка се присетила неких детаља из прошлости, а посебно неколико дана прије него што је Антони извршио самоубиство у својој хотелској соби у Француској.

"Дан прије него што је умро чули смо се телефоном, а његов глас је звучао чудно. Тада ми је само казао да је превише јео и пио. Није ми рекао ништа о овим мислима. Написао је и споменуо нешто о самоубиству на телевизији, али сам мислила да је то била романтична мисао. "

Азија је покушала да дође до одговора зашто је легендарни кувар ријешио да одузме себи живот...

"Мислила сам да сам ја депресивна, он ме је увијек подржавао. Понекад сам имала лоше мисли, депресија је веома озбиљна ментална болест и понекад лоше мисли дођу... "

"Инстикт за умирањем није људски. Ентони у том тренутку није размишљао ни о коме, јер је његова бол била огромна, али је ја никада ниам видјела. Како је успео тако нешто да сакрије?", упитала се глумица.

Арђенто је потом бризнула у плач док је говорила о периоду након Боурдаиновог самоубиства.

"Никад нисам имала такву особу поред себе. Бринуо се за мене и моје дијете. Оставио ми је празнину коју ништа не може да испуни, ова бол никада неће да прође ", рекла је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана