Anđelina bi mogla ostati bez starateljstva

Srna
Anđelina bi mogla ostati bez starateljstva

Iako su Anđelina Džoli i Bred Pit zahtjev za razvod podnijeli prije dvije godine, proces još nije ni blizu gotov, a ovaj put problem nije podjela imovine nego starateljstvo nad njihovo šestoro djece.

Privremeno i potpuno starateljstvo pripalo je Anđelini pa Medoks (16), Paks (14), Zahara (13), Šajlo (12) i blizanci devetogodišnji Vivijen i Knoks žive s njom. Anđelina ih vodi na svoja putovanja, a tako će i ovog ljeta kada bi svi trebalo da budu u Britaniji, jer ona tamo snima drugi nastavak “Grdane”. Međutim, Bred s tim nije zadovoljan.

Naime, sud je donio novu odredbu u slučaju starateljstva prema kojoj Džolijeva mora popraviti svoj odnos sa ocem djece, da bi i dalje imala starateljstvo nad njima. Prema sudskim dokumentima, Anđelina bi lako mogla da izgubi starateljstvo ako ne popravi odnos sa bivšim suprugom.

Bred je za sada dobio pravo da djecu posjeti u Londonu na nekoliko dana u junu i julu. Od 27. juna do 1. jula imaće pravo da provede s njima do deset časova na dan, a u julu od osam do 14 časova na dan.

Iako ga je prvo optužila za maltretiranje njihovog usvojenog sina Medoksa, te optužbe su odbačene i Bred sada želi da provodi više vremena s njima.

Čini se da se sud u Los Anđelesu slaže s njim, pa su glumici naredili da mora da mu da više vremena s njima, jer “djeca nemaju odnos s ocem”, u suprotnom bi mogla da izgubi potpuno starateljstvo.

Najstariji Medoks navodno će moći da bira s kojim roditeljem će provoditi više vremena, jer ima 16 godina.

Dok Bred viđa djecu s njima mora da bude psiholog, a Džolijeva mora da mu da brojeve mobilnih telefona sve djece da bi redovno bili u kontaktu. Ako ne pristane na te uslove, rizikuje da izgubi starateljstvo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana