Адел пола богатства “даје” бившем мужу

Агенције
Адел пола богатства “даје” бившем мужу

Адел ће морати да подијели своје богатство на пола, односно милиони са њеног банковног рачуна припашће ускоро њеном бившем супругу.

Адел и Симон су се упознали 2011. године захваљујући заједничком пријатељу, пјевачу Еду Ширану. Потом је Адел доживјела своју огромну професионалну експлозију захваљујући објављивању свог другог албума под називом “21”, који је доживио велики међународни успјех.

Пар је у октобру 2012. године добио и сина Анђела, а 2016. године су ступили у брачну заједницу, што је пјевачица одлучила да открије својим фановима током једног наступа у Аустралији.

Према наводима британских адвоката у часопису “Тајмс”, чини се да Адел и Симон нису потписали предбрачни уговор о подјели имовине, што се испоставило као велика грешка.

Према тим истим изворима, процјењује се да богатство умјетнице прелази суму од 160 милиона евра и да ће Адел половину морати да подијели са својим партнером.

Не изгледа као да је велика брига за Адел. Она има три студијска албума (под називом “19”, “2” и “25”) који су је учинили једном од најбогатијих жена у музичкој индустрији Велике Британије.

У 2016. години била је на врху листе најуспјешнијих људи испод 30 година у својој земљи. То је било прије три године, а онда је њено богатство процијењено на 106 милиона долара.

Међутим, треба истаћи да је Адел скромног поријекла и да ју је одгајила самохрана мајка у једном стану, без икаквог комфора и луксуза. Адел је приземна и скромна особа, како често наводе људи који је познају и који сарађују с њом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана