Звијезде упозоравају: Он би преварио због тачно овакве

Агенција
Звијезде упозоравају: Он би преварио због тачно овакве

Он вас воли највише на свијету и знате да вас никада не би повредио.

Али, рецимо да је сценарио другачији и да се нађете у сличној ситуацији - ево, са каквом женом би се то десило.

Ован

Ако вам је сексуални живот постао мање-више рутина врло је вјероватно да ће вас преварити. И, то са оном којој је више до скидања него до емоција. Мушкарци у овом знаку су авантуристи и не воле жене које прије мисле на себе, него на њих. У том случају будите сигурни да већ тражи другу.

Бик

Овај знак воли да се осјећа сигурно, а ако му партнерка то не пружа моментално ће потражити другу. Њен изглед или темперамент неће бити толико битни, колико то како се он осјећа поред ње - као секс бог за којим је луда.

Близанци

Он жели да испроба све, па ако вас вара Близанац - то може бити са било којом женском особом. Он нема свој тип, свиђају му се све жене. Да, мушкарци у овом знаку су женскароши.

Рак

Овај знак ће се тешко одлучити на превару, али ако то учини наћи ће ону која ће му бити раме за плакање. Рак често не вара физички, већ емотивно.

Лав

Јако је добар у томе да разлучи шта је љубав, а шта секс. Дакле, ако вара, тражиће ону која је ок са тим да он има више сексуалних веза са стране. Често воли да посећује проститутке и мисли да је то сасвим нормално.

Дјевица

Углавном је серијски моногамиста и потребно му је много да превари. Ако се то деси, биће то нека жена која ће му подићи его и учинити да се осјећа цењено. Она можда неће бити најљепша на свијету, али биће атрактивна и прије свега - савршена, што ће преварену жену највише забољети.

Вага

Он воли да покаже другима колико је фантастичан, а превариће вас са неком која је попут њега - забавна и шармантна.

Шкорпија

Иако су Шкорпије веома сексуалне, исто тако су и строги моногамисти. Једини проблем може бити када партнерка није сексуална колико и он. Генерално, мушкарац Шкорпија неће варати, већ ће раскинути. Ако превари, то је обично само због секса.

Стрелац

Потребно је пуно времена да се Стрелац обавеже једној особи. Зато он воли да мијења партнере и спонтано улази у везе. Ако вас превари, то ће бити јер га је неко ухватио у правом тренутку, нека жена авантуристичког и забавног духа слична њему.

Али, ни њој ни њему то неће ништа значити.

Јарац

Од свих знакова, Јарац је посљедњи који би преварио. Међутим, ако партнерка превари њега, врло је могуће да ће се осветити. И, то са женом која јој је потпуна супротност - блесава и смијешна, без банковне књижице.

Водолија

Мушкарац у овом знаку није посесиван и партнерки даје сву слободу у вези. Али, као и Јарац - ако га она превари, врло је могуће да ће и он то учинити. Он воли јединствене и необичне жене, па ће такву и изабрати - неку која се издваја из масе.

Рибе

Овај знак не жели да превари, али ако осјети да партнерка није задовољна њиме - отићи ће код оне која чини да се осјећа пожељно. Обично је то нека жена из свијета умјетности - плесачица или глумица - чији је живот испуњен, али опет обраћа пажњу на њега и показује му колико га жели.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана