Жена овог хороскопског знака је оличење страсти

Јединствена!
Жена овог хороскопског знака је оличење страсти

Жена Јарац је одлучна, неустрашива и са обе ноге на земли.

 Реалност је њено друго име и зато се немојте чудити уколико вам нека жена Јарац буде гасила лептириће у стомаку, код њих се такве ствари не дешавају. Мушкарац који јој припадне мора бити јак и спреман да се носи са њеном личношћу.

Секс и везе

У природи јој није да се заљуби на први поглед нити да губи вријеме на бесмислени флерт за који зна да не води никуд. Љубав је за њу озбиљна ствар и ако јој с неко свиђа неће пустити судбини да одради свој већ ће, увијек свјесна својих способности, узети ствари у своје руке и побринуће се да добије мушкарца којег жели. Партнеру воли да угађа и брине се за њега због чега може да се чини као да је она у вези подложна, али у ствари никад неће изгубити своју урођену независност, односно неће зависити од партнера. Са својим животним сапутником жели да буде равноправна, а уз њега ће стајати и биће му ослонац и у најтежим моментима. Тражи неког ко ће успјех вољети исто колико и она, па је савршена веза за њу спој љубави, сигурности и успјешности. Страствена је љубавница вољна да експериментише у кревету. Идеалне партнере пронаћи ће у друга два земљана знака, Бику или Дјевици јер они знају да продру до њеног срца и открију његову топлу и њежну срж, те једном воденом знаку, Раку који ће у потпуности да задовољи њене емоционалне потребе.

Изглед

Жена Јарац осваја својом класичном љепотом, њен цјелокупан изглед је врло допадљив, а прво што сви на њој примјете су високе јагодичне кости које јој дају посебну елеганцију и шарм. Типичну представницу знака карактерише дужи нос, изражајно и складно лице, дубоке, помало мрачне очи, витка фигура и танак врат, наглашена рамена и чист и блистав тен. Тијело јој је пропорционалне грађе и чврсто, па се жена Јарац може похвалити великом физичком издржљивошћу. Има врло добро и прецизно обликоване обрве, а сензуалне усне дају додатан шарм њеној појави. Коса јој је обично танка и свиленкаста, тамнијих боја и нијанси. Осим изражајним јагодицама, осваја и својим прекрасним осмијехом за који стално добија комплименте. Има лијепо обликоване ноге, танке глежњеве и мала стопала због којих је њен ход брз, окретан и сигуран. Увијек изгледа свеже и млађе него што има година.

Стилска икона

Војвоткиња од Кембриџа, Кејт Мидлтон оличење је елеганције и класичне љепоте жене Јарца. За своје одевне комбинације увијек прилагођене прилици Кејт редовно добија похвале, а њен стил одијевања један је од најкопиранијих у свету. Додатне симпатије освојила је тиме што се у истој одјећи појављује и по неколико пута (у чему је видљива њена практична природа) због чега је из миља зову краљицом рециклаже. Жене Јарци воле старинске, традиционалне материјале попут чипке, а да им и савршено стоје Кејт је показала својом вјенчаницом украшеном чипком. Стилска икона рођена у овом знаку је и Кејт Мос која често носи црно, симбол моћи, ауторитета и заштите. Глумице Сијена Милер и Џануари Џоунс и супермодел Хелена Кристенсен такође су Јарчеви које се истичу својим стилом и љепотом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана