Зашто је жена у овом хороскопском знаку надмоћнија од других

B92
Зашто је жена у овом хороскопском знаку надмоћнија од других

Ево неколико добрих разлога зашто треба да будете срећни ако у свом животу имате особу у овом знаку…

Свијет око вас је дивно место и у њему постоји тако много ствари којима се треба радовати, али и које можете научити. Међутим, свијет жена рођених у знаку Дјевице још је дивнији. Питате се зашто? Сазнајте којих то девет карактеристика “одређују” жене које су рођене у овом знаку.

Она је веома тактична

Тактичност је “умјетност” коју ријетки посједују. Жена рођена у знаку Дјевице ће “бацити” очи на нешто што ће у релативно кратком року бити њено, јер она зна како да одигра своје карте. Такође, то је и због јединствене карактеристике услијед које жена рођена у знаку Дјевице скоро увијек зна како да добије оно што жели.

Она је суперорганизована

Када је ријеч о организованости, она је увијек у врху листе. Спремна је пар дана раније за догађаје у којима треба учествовати. Ово је због тога што она има самодисциплину и осјећај за управљање временом. Увијек је супер-организована те веома ретко прави грешке.

Она је мислилац

Заправо, критички и логички начин размишљања, код жене рођене у овом знаку, дешава се сасвим природно. Њен ум је као густа шума испуњена развноврсним, јединственим и креативним идејама које само чекају да “испливају” ван. Она увијек воли да размишља и генерише нове идеје. То је и једна од тајни која се крије иза њене непоновљиве креативности.

Она се сјећа и најситнијих детаља

Било да је у питању рођендан или годишњица, жена рођена у овом знаку то никада не заборавља. Она је обдарена толико добрим памћењем да скоро све што види или чује веома ретко и заборавља.

Она је веома искрена

Искреност је једна од најважнијих особина, ако не и најважнија, у везама, али је и доста ријетка. Али, што се тиче жене рођене у знаку Дјевице, њене мисли су као отворена књига. Уколико има нешто против неке друге особе, она ће се потрудити да јој то и да до знања. Трачарење и причање иза леђа није ниво на који би се жена рођена у овом знаку спустила. Исто тако, уколико има нешто лијепо да каже некој особи, она неће оклијевати да то и уради.

Она је храбра

Када први пут упознате жену рођену у овом знаку, она се може чинити интровертном или стидљивом. Међутим, када је боље упознате, схватићете и каква је она заправо. Она посједује храброст да уради све што јој срце жели, без обзира шта други имају да кажу о томе. Такође, она има храбрости да каже оно што мисли, не бринући се много о последицама. Дакле, када упознате даму рођену у овом знаку, испред себе имате храбру жену која је у стању да помјери планине и бори се као лав. Браво!

Веома је толерантна

Она се може чинити крхком и слабом споља, али је веома јака изнутра. Она може да трпи све проблеме овог света, а да и даље има широки осмијех на лицу. Уколико јој је истински стало до некога, толерисаће велику количину бола и патње због те особе.

Она је веома добра пријатељица

Жени рођеној у овом знаку није тешко да се слаже са било ким. Она је скоро увијек весела и због те особине сви воле да се друже с њом. Поред тога, она је веома приземљена и топла особа те је због тога веома приступачна другим људима. Често има тенденцију да “гази преко трња” када треба помоћи особи до које јој је веома стало. Све ово је чини дивном пријатељицом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана