Волите неког ко је у овом хороскопском знаку? Добро га се пазите

Агенције
Волите неког ко је у овом хороскопском знаку? Добро га се пазите

Ријеч је о Близанцима.

Не воле да се осјећају везано и повућиће се ако осјете да их неко гуши. С обзиром на то да им је вријеме изузетно важно, могу избјегавати везивање из страха да ће направити погрешну одлуку због које ће изгубити драгоцијено вријеме.

Склони су флертовању и преварама, јер им се стално потребно доказивање и обожавање других људи да би дизали свој его. У вези желе само најбоље јер је то оно што сами нуде. У налету бијеса по кући ће летјети ствари, али ће се након ове театралне представе извинити и почистити сав неред - као да се ништа није десило. Воле када су у центру пажње и врло често превише вреднују површне ствари.

Врло често се не удубљују превише и због тога се може десити да погрешно процијене некога или одређену ситуацију. Ово је вјероватно уједно и највећа мана близанаца. Понекада ће те морати да потрошите сате како би их натјерали да промјене мишљење јер могу донијети погрешан закључак за јако кратко вријеме.

Расположење им се може мијењати како ветар дуне и стално преиспитују своје одлуке, под условом да су опште успјели да је донесу. Стално се преиспитују и могу бити велике цјепидлаке. Због ових особина Близанци су склони анксиозности.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана