Ваш хороскопски знак оваквим мушкарцима не може да одоли

Глас Српске
Ваш хороскопски знак оваквим мушкарцима не може да одоли

Било да вјерујете у њу или не, астрологија је забавна јер сви волимо да читамо о себи.

Сваки пут када прочитате хороскоп, рађа се у вама знатижеља да ли ће вам се остварити баш оно што тамо пише. А посебно је забавно читати шта ваш хороскопски знак говори о вашем љубавном животу. И ко зна? Можда и постоји заједничка нит која повезује знак са момцима са којима излазимо. Ово су особине које хороскопски знаци показују када је бирање момака на које ‘падамо’ у питању.

Ован

Обично некако увијек ‘паднете’ на брижне и шармантне момке, али често они траже више времена и енергије него што сте спремне да им пружите.

Бик

Страствени мушкарци су они су које прво примјетите, јер се дивите људима који имају чврсте принципе. Само се надајте да они нису тврдглави као ви, јер то готово никада не заврши добро.

Близанци

С обзиром да сте и сами такви, привлаче вас харизматични и авантуристички настројени мушкарци, који су у могућности да се носе са вашим животним стилом, који је прилично ужурбан и разнолик.

Рак

Ракови имају тенденцију да за партнере бирају харизматичне особе које ће им пружити одређени степен емоционалне стабилности, јер су и сами врло емоционални. Тако ће се овај знак често заљубити у колегу с посла, ког ће виђати свакодневно, имати повјерења у њега и знати да ће он баш увијек бити ту.

Лав

Лавови воле интелигентне и креативне партнере, баш попут њих самих, који ће их инспирисати својом јединственошћу, укусом и одлучношћу.

Дјевица

Најбољи партнери за Дјевице су умјетнички или емоционални типови, који ће упијати њихову подршку и његоватељске квалитете, али ће их знати и цијенити, а не само искоришћавати.

Вага

Енергија и повјерење је оно што привлачи Ваге, које су и саме познате по свом енергичном духу, који их често исцрпљује. Баш зато, Вагама треба партнер који ће бити довољно храбар и упоран да их слиједи и подстиче.

Шкорпија

Шкорпије пуно дају, али и пуно траже од партнера па је њихов најбољи партнер практичан, стрпљив, али и онај који ће се бринути за њих. Онај прави ће знати како да смирити ваша различита расположења.

Стрелац

Стрелчеви воле интелигентне и отворене партнере, који су спремни бити уз њих током сваке авантуреу коју се упуштају. Тако партнер, који је неустрашив и издржљив, ће потпуно освојити њихово срце.

Јарац

Јарчеви пуно раде па због тога воле вјерне и срдачне партнере, који ће знати да се побрине за њих и који ће их у свему подржавати. У њиховом распореду нема времена за партнере који нису сигурни шта желе.

Водолија

Маштовите Водолије привлаче партнери који су умјетнички настројени, храбри особе и оне које тачно знају ко су. Има нешто јако привлачно у особама које имају јединствене ставове којих се не желе одрећи због других.

Рибе

Рибе воле дослиједне и корисне партнере који доносе подршку и ред у њихове сањиве и помало хаотичне животе. Заузврат, те особе ће добити једног од најромантичнијих партнера ког су икад имали.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана