Три хороскопска знака с најмање среће

Глас Српске
Три хороскопска знака с најмање среће

Рибе у својој глави имају зацртано како њихов живот треба да изгледа и како савршен свијет треба да функционише.

Ово су три хороскопска знака који имају најмање среће:


Дјевица - вјеште су у ријешавању туђих проблема и савјетовању, али саме себи не знају да помогну. Када су нервозне, оне рибају, гланцају, чисте, полирају, па им је животни простор толико стерилан да се гости осјећају помало непријатно, напето и неудобно.

Вага - највише им смета неправда. Уочавају је свуда око себе, а често је осјећају и на својој кожи и увијек постоји нешто што им ремети мир и срећу. Спадају у оне људе који прво плану па онда размисле и размишљају потом данима како су могле поступити и шта би било да је било...

Рибе - саме себи су највеће проклетство. Слабо контактирају с реалношћу па стално упадају у незгодне ситуације. На негативне животне околности реагују бурно и неорачуњиво. Оне у својој глави имају зацртано како њихов живот треба да изгледа и како савршен свијет треба да функционише. Када се нађу пред проблемом који се тешко ријешава, увијек ће на силу покушати проблем да довуку на своју територију, у свој свијет у којем владају другачији закони физике, математике, духовности.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана