Шта да очекујете од његовог хороскопског знака?

Агенције
Шта да очекујете од његовог хороскопског знака?

Постоје знакови који су итекако одани, али и они који имају проблема с верношћу...

Ован

Покреће га страст, због чега би овај знак без проблема оставио партнера, ради друге особе.

Бик

Бик нема проблема с вјерношћу те је изузетно одан, а то очекује и од свог партнера. Но, ако би и преварио, то би била искључиво физичка превара, због недостатка интимности.

Близанци

Близанци воле флерт, али је мала вјероватноћа да ће ићи даље од тога. Но, ако преваре, то значи да је за њих све готово.

Рак

Докле год Рак код куће има љубав и њежност, неће помислити на превару.

Лав

Лавови спадају у групу знакова који чешће варају, управо зато што имају сталну потребу бити у центру пажње. Лавове треба држати заинтересованима (играти топло-хладно) и стално им давати комплименте. Такође, занимљиво је да кад варају, варају с људима млађима од себе, јер их привлачи њихова енергија.

Дјевица

Једнако као и Ракови, док су срећни код куће, не помишљају на превару. Но, кад осјете да им партнер не пружа довољно, превара им је сасвим нормална ствар, јер им она помаже да што безболније изађу из везе.

Вага

Ваге су углавном вјерне, али воле ново друштво и флерт. Битно је да Вага у свом партнеру има и пријатеља, на којег се може ослонити, јер тада ће бити у најмањем искушењу.

Шкорпија

Најсексипилнији хороскопски знак мирује само кад је заљубљен. Но, ако му секс постане досадан, без проблема ће се упутити у везу за једну ноћ, коју неће признати партнеру. Избегавање рутине у спаваћој соби, добитна је комбинација која ће задржати Шкорпију.

Стрелац

Стрелци су склони преварама, јер су жељни авантура, па чак и у дугим везама. Превару не доживљавају као нешто драматично, а такође ћее опростити много лакше него остали знакови.

Јарац

Јарци се сврставају у групу највјернијих знакова. И кад их заинтересује неко други, ништа више од флерта се неће догодити, док су заузети. Превару сматрају емоционалном издајом.

Водолија

Водолија има своју дефиницију преваре, која је толерантнија од других. Кад варају, превариће с неким потпуном другачијим, него што је њихов партнер. Но, сами ће себи објаснити да је то било неизбјежно, јер су с партнером упали у рутину, која им иде на живце. Водолија неће варати једино кад искрено воли и кад зна да му то партнер неће опростити.

Рибе

Кад им постане досадно у вези, Рибе воле да маштају о некоме из околине. Иако се знају зауставити кад треба, питање је хоће ли се у ту особу и заљубити

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана