Почела је владавина хороскопског знака који никада не треба да спутавате и ограничавате

Б92
Почела је владавина хороскопског знака који никада не треба да спутавате и ограничавате

Владавина Водолије почела је у јутарњим часовима, а преласком Сунца из Јарца у Водолију почиње период експериментисања и идеализма јер је нови владар знак интелектуалца, мислиоца, научника и друштвеног активисте.

Водолије су с једне стране стидљиви и мирни, а са друге могу бити ексцентрични и енергични.

Водолије се представљају на два начина: с једне стране као стидљиви и мирни, а са друге стране могу бити ексцентрични и енергични. И у једном и у другом случају су дубоки мислиоци који воле да помажу другим људима. Високо интелектуалан, ово је знак ватрене независности из које произлази интуиција праћена логиком. Оба типа личности веома су способни да виде, без предрасуда, обије стране, што их чини особама које одлично решавају проблеме. Иако су веома прилагођени енергији која их окружује, Водолије имају дубоку потребу да буду неко вријеме сами и далеко од свега како би обновили енергију. Кључна ријеч за овај знак је "машта". Особе рођене у знаку Водолије могу да виде свијет пун могућности иако се чини да их нема.

Водолија је ваздушни знак и као таква користи свој ум у свакој прилици. Ако не постоји ментална стимулација, њој је досадно и недостаје јој мотивације да постигне најбољи резултат.

Уран, владајућа планета Водолије, има плаху, наглу и понекад агресивну природу, али он такође Водолијама даје визионарске квалитете, оне су у стању да проникну у будућност и знају тачно шта ће радити за пет или десет година. Уран им је подарио моћ брзе и лаке трансформације, па су познатије као мислиоци, прогресивци и хуманисти. Добро се осјећају у групи и заједници, па теже да стално буду окружени другим људима.

Водолија је симбол чувара воде, воде која лечи људе, биљке и животиње и осигурава да се живот наставља. Зато Водолије теже да осјете удио у животном циклусу и у стању су да ураде било шта да би се он одржао.

Проблематични дијелови тела за Водолију су зглобови и циркулација. За добро здравље, најбоље би било да редовно обављају прегледе ових органа.

Највећи проблем за Водолију представља осјећај да је ограничена или спутана. Због жеље за слободом и једнакошћу за све, увијек ће тежити да осигура слободу говора и кретања како јој одговара. Водолија има репутацију хладне и безосјећајне особе, али то је само њен одбрамбени механизам против преране блискости. Научити да вјерују другима и изражавање емоција на здрав начин јесу двије вјештине које стичу растом и развојем током времена.

Водолија - љубав и секс

Интелектуална стимулација је далеко највећи афродизијак за Водолије. Ништа га више не може привући од интересантног разговора са неком особом. Када је у питању љубав, особе које не схватају олако њихову искреност им највише одговарају. Отвореност, комуникативност, маштовитост и спремност да ризикују јесу квалитети који се добро уклапају у перспективу живота овог знака. Поштење и искреност су од суштинског значаја за некога ко жели дугорочну везу са овом динамичном особом. Водолија - пријатељи и породица

Иако су припадници овог знака комуникативни, за зближавање са људима им треба времена. С обзиром на то да су врло осјетљиви и опрезни, за њих блискост подразумева рањивост, а то се не схвата олако. Непосредност Водолија у комбинацији са њиховим чврстим ставовима на неки начин их чини изазовом за упознавање. Водолија ће учинити све за вољене особе до тачке саможртвовања ако је потребно. У пријатељима најчешће траже особине креативности, интелекта и поштења. Када је ријеч о породици очекивања нису ништа мања. Иако имају осјећање дужности према рођацима, они неће стварати блиске везе уколико иста очекивања као и код пријатељства не буду испуњена. Водолија - каријера и новац

Водолије уносе ентузијазам у посао, имају изузетну способност искоришћавања своје маште у пословне сврхе. Каријера која омогућава развој концепта и демонстрације може добро да одговара овом знаку. "Ја знам" је кључни израз за Водолију. Високи интелект у комбинацији са спремношћу Водолије да дијеле своје таленте, инспирише многе који раде у њиховом окружењу. Визионарски тип, Водолија воли да се укључи у послове који имају за циљ да човечанство учине бољим.

Када је у питању новац, овај знак заиста има таленат да одржи баланс између трошења и уштеде новца. Када изађу у куповину, екстравагантне, сјајне ствари са шљокицама ће им прво запасти за око иако су им куће обично уређене са пуно стила и укуса. Није неуобичајено видети Водолију обучену у смијела одијела јарких боја. Већина особа рођених у знаку Водолије су добро прилагођене свом осјећају за стил и не плаше се да га покажу.

Послови глуме, писања, наставе, фотографије или пилота им веома одговарају. Најбоље окружење је оно које им даје слободу да ријешавају проблем без стриктних смјерница. Водолија је неконвенционалан тип и уколико добије прилику да искаже свој таленат, може постићи завидан успјех. За Водолију - најбоље окружење је било какво окупљање људи ради размијене идеја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана