Почела је владавина Јарца: Хороскоп нам спрема велике промјене до 20. јануара

B92
Почела је владавина Јарца: Хороскоп нам спрема велике промјене до 20. јануара

Прочитајте шта вас током наредних мјесец дана чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље и да ли да инвестирате.

Ован

 

Посао: Ваше сналажење у послу који захтјева креативност и акцију, доћи ће до изражаја послије 1. јануара, када ваш владалац Марс, симбол иницијативе, улази у ваш знак. У вријеме делимичног помрачења Сунца, око 6. јануара, када и Уран креће директним ходом преко Овна, избјегавајте расправе са особама на положају. Уласком Меркура, планете комуникације у поље каријере, почетком јануара, креће повољнији период за вас. У вријеме прве Мјесечеве четврти, 14. јануара, клоните се непотребних трошкова.

Љубав: Заљубљујете се на први поглед, а да онога ко вам се допада нисте ни упознали. Управо таква ситуација могућа је послије 7. јануара када Венера, владалац поља љубави улази у знак Стрелца. Крајем периода, можете и да се “охладите”, само зато што та особа неће оправдати слику коју сте у својој глави створили о њој. Средином периода, партнер може да покаже љубомору, када ћете у бијесу изговорити и оно што не мислите.

Здравље: Вирусна инфекција.

Бик

Посао: Ваша практичност биће у првом плану до краја године, будући да нисте склони ризиковању и радије се приклањате сигурним и већ опробаним методама у послу, за шта ће вам се указати прилика у другој половини периода, када ваш владалац Венера, планета новца, улази у астролошку кућу новца. У вријеме дјелимичног помрачења Сунца, око 6. јануара, избјегавајте договоре, као и потписивање уговора са странцима. Прва Мјесечева четврт, 14. јануара, доноси вам могућност одласка на краћи пут у иностранство.

Љубав: Будући да сте у заједници, углавном, поборник патријархалних односа, посесивни сте и захтевате потпуну партнерову посвећеност, нарочито ако сте мушкарац. Међутим, послије 6. јануара, када Уран креће директним ходом, могуће су расправе са вољеном особом, зато што она неће желети да прихвати ставове које јој намећете. Уколико сте слободни, вашу пажњу послије 7. јануара може да привуче неко ко често путује због посла.

Здравље: Брига за члана породице.

Близанци

Посао: Ви сте као створени за послове у којима можете да употребите своју менталну и физичку покретљивост, проницљивост, елоквенцију и сналажљивост, а прилика за то указаће вам се већ послије 5. јануара. Тог дана, ваш владалац Меркур, улази у астролошку кућу новца, због чега ћете бити у могућности да се договарате о новим пословним аранжманима. У вријеме помрачења Сунца, око 6. јануара, немојте да покрећете приватни бизнис, а у вријеме прве Мјесечеве четврти, 14. јануара, избјегавајте ризичне финансијске трансакције.

Љубав: Привлаче вас неосвојиве тврђаве, а од партнера, углавном, очекујете да вас забавља и да увијек толерише ваше промјене расположења. Међутим, ситуација до краја јануара не иде вам у прилог, будући да ће вољена особа очекивати да покажете нешто више разумијевања за њу. Послије 7. јануара, када Венера, симбол љубави, улази у кућу емоција, слободни представници вашег знака, могу да упознају шармантну особу на некој прослави.

Здравље: Смањите унос шећера.

Рак

Посао: Практична црта вашег карактера доћи ће до пуног изражаја већ послије 1. јануара, када Меркур, планета логике и комуникације, улази у астролошко поље партнерских односа, доносећи вам нове понуде. У другој половини периода, договори са странцима из прекоокеанских земаља доносе вам повећање прихода. Пошто волите сигурност, неће вам бити тешко да се у посљедњој седмици периода бавите и неким монотоним пословима, само зато што ћете од њих имати финансијску корист.

Љубав: Представници вашег знака под утицајем су Мјесеца, симбола емоција, породице и дома, због чега вам много значи подршка емотивног партнера. До краја децембра, мушки Ракови рођени у првој декади биће у потрази за неким ко ће бринути о њима, док ће даме Рачице показати мајчински однос према партнеру. У другој половини периода, вољена особа потрудиће се да вам покаже колико јој значите, нарочито ако сте у браку или дужој вези.

Здравље: Стомачне тегобе.

Лав

Посао: Посједујете велику амбицију и јаку вољу, а такође сте и одличан организатор, због чега ћете послије 1. јануара, када Марс улази у знак Овна, преузети ствар у своје руке. Све што сте до тада планирали добиће много више смисла, па ћете моћи да реализујете већину пословних подухвата. У вријеме делимичног помрачења вашег владаоца Сунца, око 6. јануара, обратите пажњу на однос са сарадницама и колегиницама. Прва Мјесечева четврт, 14. јануара, опомиње да избегавате непотребне трошкове.

Љубав: Волите да доминирате у вези, а од партнера очекујете да вам се прилагоди, мада послије 6. јануара неће бити тако, будући да Уран, владалац астролошке куће партнерских односа, креће директним ходом. Због тога вољена особа може покушати да вам наметне своје ставове и мишљење, нарочито уколико се ради о неком ватреном знаку. Слободни Лавови, у посљедњој недјељи периода, могу да упознају Вагу или Водолију.

Здравље: Могуће осцилације крвног притиска.

Дјевица

Посао: Ваш знак је под утицајем Меркура, планете логике, због чега ће ваша интелигенција, спретност и елоквенција, послије 5. јануара, када ова планета улази у астролошко поље креативности, бити у првом плану. У вријеме дјелимичног помрачења Сунца, око 6. јануара, успијећете да се договорите у четири ока о пословном подухвату са партнерима из иностранства. У вријеме прве Мјесечеве четврти у вашем астролошком пољу посла, 14. јануара, клоните се конфликата са сарадницима и колегама.

Љубав: Тешко склапате познанства, замерају вам на хладноћи и дистанцираности али звијезде ће вам, до краја године, ипак бити наклоњене. Велике су шансе да у посљедњој недељи децембра упознате некога ко ће вас заинтригирати до те мјере да нећете моћи да престанете да мислите о тој особи. Послије 7. јануара, када Венера, планета љубави, улази у знак Стрелца, може да вам се удвара неко ко је заузет, уколико сте рођени у првој декади.

Здравље: Проверите крвну слику.

Вага

Посао: Ваш знак је познат по вјештини дипломатије и способности тактизирања, које ће доћи до пуног изражаја у првој половини периода. Од ваше процене зависиће успјех сарадње са странцима или особом која често путује, због посла. У вријеме дјелимичног помрачења Сунца, око 6. јануара, избјегавајте купопродају некретнина и уговарање грађевинских послова. Позиције Меркура и Урана, владалаца астролошких кућа иностранства и креативности, доносе вам могућност повећања прихода.

Љубав: Под утицајем сте вашег владаоца Венере, планете љубави и новца, чија позиција средином периода најављује могућност сусрета са старом симпатијом. Од 1. јануара јача утицај Марса, владаоца куће љубави, када вас очекује сусрет са особом која носи униформу на раду. Послије 6. јануара, Уран креће директним ходом, што вас може поставити у ситуацију да морате да бирате између две особе које ће подједнако окупирати вашу пажњу.

Здравље: Чувајте се респираторних инфекција.

Шкорпија

Посао: Мало ко може да вас надмаши када се усредсредите на неки циљ, што ће вашој конкуренцији, по ко зна који пут, постати јасно послије 5. јануара, када Меркур, планета бизниса и комуникација, улази у ваше астролошко поље посла. Будући да ваш владалац Марс, симбол акције, од 1. јануара, прелази преко поља финансија, очекује вас напоран период, али и већа зарада. У вријеме прве Мјесечеве четврти, 14. јануара, расту шансе за обнову сарадње са партнерима из земаља њемачког језичког подручја.

Љубав: Критеријуми су вам врло високи, због чега вашу пажњу, поготово у овом периоду, не може да привуче било ко. У вријеме помрачења Сунца, око 6. јануара, када и Уран креће директним ходом, позив од некога ко стиже с неког пута или из иностранства, може да вам промени живот. Послије 7. јануара, када Венера улази у другу астролошку кућу, преко пословних контаката очекује вас сусрет са врло шармантном особом.

Здравље: Проводите више времена са пријатељима.

Стрелац

Посао: Под утицајем сте вашег владаоца Јупитера, планете срећних околности и контаката са странцима, који послије 12 година прелази преко вашег знака доносећи вам нове пословне шансе. Ојачана позиција Марса, симбола иницијативе, послије 1. јануара спортистима и умјетницима доноси нове понуде и могућности да искажу свој креативни потенцијал. У вријеме помрачења Сунца, 6. јануара, избјегавајте купопродају некретнина, а 14. јануара, у вријеме прве Мјесечеве четврти, договоре са странцима.

Љубав: Аспекти Меркура, владаоца ваше астролошке куће љубави, послије 5. јануара, говоре о могућности да упознате особу која носи униформу на раду. Директан ход Урана, симбола више силе, преко куће љубави, послије 6. јануара, најављује одлазак на заједнички пут са партнером. Са Венером, планетом љепоте, љубави и новца у вашем знаку, послије 7. јануара, бићете магнет за супротни пол, због чега ће многи жељети да се нађу у вашем друштву.

Здравље: Конзумирајте биљне чајеве.

Јарац

Посао: Вама управља Сатурн, планета дисциплине и правичности, због чега ће у овом периоду, осим тих особина, доћи до изражаја и ваша амбиција и креативност. Умјетници и спортисти рођени у првој декади знака, већ од 1. јануара, када јача утицај планете акције, његовим уласком у Овна, могу се наћи пред новим изазовима у каријери. У вријеме помрачења Сунца, око 6. јануара, клоните се непотребних трошкова, а 14. јануара, у вријеме прве Мјесечеве четврти, избјегавајте конфликте са сарадницима.

Љубав: Дјелујете хладно, резервисано и строго, а у суштини сте емоционално веома рањиви, због чега ћете у првој половини периода чак морати да прођете кроз неку врсту тестирања. Вољена особа, послије 5. јануара, вјероватно ће покушати да вам наметне своје ставове, што вас може додатно оптеретити. Послије 7. јануара, када Венера улази у астролошко поље тајни, неко кога сте недавно упознали може да постане предмет ваших маштања.

Здравље: Избегјавајте љуту и зачињену храну.

Водолија

Посао: Почетком Нове године ваш владалац Уран, планета преокрета и више силе, креће директним ходом, доносећи вам бројна изненађења. Послије 5. јануара можете да се надате сусретима са потенцијалним пословним партнерима, захваљујући којима ћете успијети да договорите дугорочну, исплативу сарадњу. У вријеме прве Мјесечеве четврти, 14. јануара, новац вам пристиже преко послова са странцима из земаља њемачког језичког подручја. Крајем периода избјегавајте ризичне финансијске трансакције.

Љубав: У вријеме помрачења Сунца, владаоца астролошке куће партнерских односа, око 6. јануара, можете да упознате особу од које вас дијели већа разлика у годинама. У исто вријеме и Меркур, владалац куће љубави, улази у знак Јарца, због чега ћете се наћи у искушењу да уђете у тајну или паралелну везу са неким чијем ћете шарму тешко одолијети. Послије 7. јануара, на путу или предавању, удвараће вам се особа која често путује, због посла.

Здравље: Чувајте се оштрих предмета.

Рибе

Посао: Под утицајем вашег владаоца Нептуна, планете креативности и умјетничког надахнућа, у сваки дио свог живота па и у посао уносите много страсти и емоција. Послије 7. јануара, када Венера, симбол новца, улази у знак Стрелца, очекују вас нови пословни изазови. Веће су шансе да успоставите сарадњу са странцима из скандинавских земаља, која ће резултирати и повољнијом ситуацијом на финансијском плану. У вријеме прве Мјесечеве четврти, 14. јануара, бићете успјешни, ако се бавите занимањем које подразумијева униформу.

Љубав: Вашим знаком управља и Јупитер, планета која поред срећних околности, симболизује и експанзију, због чега његови аспекти, у другој половини периода, могу да доведу и до увећања ваших проблема на емотивном плану. Будући да сте велики идеалиста у љубави, често допуштате да се ствари дешавају мимо ваше воље, што може бити случај у вријеме делимичног помрачења Сунца, око 6. јануара.

Здравље: Подложност повредама у кући.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана