Пет хороскопских знакова који више троше - него што зарађују

24sata.hr
Пет хороскопских знакова који више троше - него што зарађују

Колико год покушавали да уштеде новац, ови знаци зодијака не могу да одоле удобном животу.

Стрелац

 


Стелчеви много раде, па им није тешко зарадити новац, али имају проблем са чувањем новца. Ако пожеле да оду на авантуру или на неки излет, ни не питају за цијену или трошкове, они ће то учини. Стање на рачуну увијек покушавају ментално пратити, али неријетко се (непријатно) изненаде кад виде колико су стварно потрошили.
Никад не размишљају о дуговима, цијени вођења рачуна, мјесечним трошковима и сваки пут их поново рачуни и дугови улове неспремне. Они су одавно изабрали - радије ће имати безброј авантура, него велики банковни рачун.

Водолије

Водолије не могу да одоле новој технологији. Они су у оној групи људи која целу ноћ чека у реду испред радње како би купили најновији мобилни телефон или игрицу. Истражили су, одлучили су шта желе и само чекају да то нешто изађе на тржиште. Радије би имали нови лаптоп него рачун за штедњу и, иако пролазе кроз периоде када покушавају да уштеде и понашају се одговорно, недослиједни су и првом приликом ће тај уштеђени новац потрошити на нову играчку.

Лав

Лавови су опрезни с новцем и увијек имају нешто мало уштеђено. Њихов проблем настаје кад драгој особи желе нешто да поклоне. Лавови купују најбоље поклоне, често јако скупе. Лавови троше доста новца и на себе јер тешко да ће купити јефтинију верзију неког производа. За њих само најбоље - најбољи квалитет, најбоља марка, без обзира на цијену.
Смешно им је кад их неко карактерише као екстравагантне, они вјерују да сами себе треба да третирају као краљеве и потрошиће колико год треба да себи угоде.

Вага

Ваге су јако дарежљиве, али само како би се некоме свидјеле. Покушавају да штеде, али некако увијек искочи нешто што морају одмах сад да плате. Ако је крај мјесеца, Вагин банковни рачун је више-мање празан.

Срећа је да кад некоме помогну или потроше на нешто што их усрећује, та проживљена срећа дуго с њима остаје и прелива се у друге ствари које их иначе баш и не веселе. Вагама новац неће купити срећу, али је и те како добар почетак.

Близанци

Близанци с новцем стварно имају двије стране. На једној страни су јако одговорни и зарађени новац чувају за будућност, а онда у једном трену се појави коцкар који не зна гдје би прије с тим новцем.
Коцкарска страна Близанаца воли брзо да заради, улагаће новац у несигурне пројекте или ће се чак кладити у нади да ће се обогатити преко ноћи. Одговорна страна покушава држати коцкара под контролом, и то ће јој успијевати неко вријеме, до тренутка док се не појави могућност брзе зараде.
У најбољем случају Близанци ће купити срећку или отићи у кладионицу, али у најгорем су спремни уложити све што имају у посао или понуду с пуно обећања и мало гаранција.

Извор: 24сата.хр

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана