Ово су убједљиво најпаметнији хороскопски знакови

Ово су убједљиво најпаметнији хороскопски знакови 05.10.2018 21:01 | Агенције

Овој златној петорки није потребно чак ни друштво јер им је њихов ум најбољи пријатељ.

Изгледају врло мистично, али то је углавном зато што раде на бриљантним идејама и плановима.

1. Водолија

Овај хороскопски знак је највише повезан с филозофијом. Водолије често одушеве околину иновативним приступом решавању проблема, а кроз живот корачају с мишљу да је све оствариво.

2. Шкорпија

Шкорпије су врло осјећајни људи, обузети бурним емоцијама. Свакодневно себи и другима постављају разна интелектуална питања, а није им страна ни моћ виђења кроз илузију, што најчешће користе како би проматрали друштвену динамику.

3. Близанци

Особе рођене у знаку Близанаца одлично се сналазе у друштву јер, као и Шкорпије, сјајно процијењују друштвену динамику. Највише их занимају социолошка и политичка питања, а њихова изванредна моћ планирања доноси нови поглед на сваку ситуацију.

4. Вага

Вагама су најбитније хармонија и естетика. Најчешће размишљају о утицају умјетности на опште благостање човјека, а свакодневно им се по глави мотају и питања о правди и друштвеним проблемима.

5. Рак

Ракови су најосјетљивији хороскопски знак, а та чињеница их веже за непрестано размишљање о животним питањима. Врло често примјећују оно што други не виде, а у хаотичним ситуацијама реагују боље него било ко други.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица