Ово су четири ментално најјача хороскопска знака

Агенције
Ово су четири ментално најјача хороскопска знака

Одлично рјешавају проблеме и никада не одустају од зацртаног циља.

Бик

 


Сталожен и миран Бик има једну најизраженију црту која му омогућава да просперира у свим животним сферама. То је одлучност. Када Бик зацрта нешто, ништа му не може промјенити мишљење, те наставља да слиједи свој зацртани пут. Осим високе интелигенције, физичке снаге, Бикови су примјер менталног здравља, те ће у најтежим временима, испуњеним тензијом, тешким одлукама, бити и те како ногама на земљи.

Рак

Људи рођени у знаку Рака су неправедно окарактерисани као слабићи, маштовити емотивци који се крију у свијету. Заправо, њихова потреба да се дистанцирају и подигну зид између људи ствара такву слику, а ријетко ко говори о јачини њиховог духа. Припадници овог знака ће се лако усмјерити на позитивне мисли, те ће искористити своје бујне идеје да заврше сваки посао, па чак и док други одустају.

Стрелац

Стречеви воле да ризикују, а чак и када се то не испостави као добра одлука, брзо се опорављају и спремни су да се суоче са новим изазовима. Људи рођени у овом знаку се не плаше промјена, све што је ново представља прави изазов за њих. Стрелчеви све вријеме живе у властитом уму, одлично обрађују све информације и посједују много различитих механизама које користе у борби са стресом. У случају да дођу у непријатну или конфликтну ситуацију, они ће једноставно пронаћи начин то да ријеше.

Ован

Овновима влада Марс, планета акције и храбрости, тако да Овнови не знају шта је страх. Сваки ризик представља изазов, те људи рођени у овом знаку лако проналазе излаз из сваке опасне ситуације. Да, овнови и те како посједују менталну снагу и обожавају да тестирају своје способности. За њих кажу да су ментално најјачи, а да их сваки пораз или недаћа чини способнијим и мудријим “ратником”. Будите увјерени да ће они превазићи сваку кризу и буру која је наступила у њиховом животу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана