Ovim znacima će biti ispunjena najveća ljubavna želja

B92
Ovim znacima će biti ispunjena najveća ljubavna želja

Ljeto je pred nama i svi očekujemo s nestrpljenjm dane odmora i ljetnje zabave. Pored dobrog raspoloženja topli, ljetnji dani obično donesu i ljetnje avanture.

Iako se svi nadamo da će zvijezde ovog ljeta biti na našoj strani, astrolozi uvjeravaju da će tokom jula i avgusta određeni horoskopski znaci imati ipak malo više sreće u ljubavi i da će sve njihove želje biti ispunjene do kraja ljeta.


Zodijački znaci na našoj listi bi trebalo da ovaj topli period u potpunosti iskoriste jer ih očekuje pregršt lepih stvari kada je riječ o ljubavi.

Otkrijte o kojim horoskopskim znacima je riječ!

Vodolija

Pripadnici ovog znaka imaju najveću šansu da naprave korak dalje u vezi ili da postanu roditelji. Najtopliji mjesec u godini će biti posebno dobar kada su u pitanju porodične veze. Ovo će biti odlično vrijeme za pokretanje ozbiljnog odnosa, a za one koji su već u vezi sada je savršeno vrijeme da kažu sudbonosno da.

Rak

Najemotivniji znak horoskopa ovog ljeta imaće stvarnu sreću u ljubavnim odnosima. Konačno, moći ćete da izađete iz lošeg odnosa ili da upoznate savršenog partnera. Žudite za vjernim partnerom, pa ćete u junu upoznati upravo takvu osobu. Ako ste već dugo razmišljali o vazdušnom znaku, možda ćete imati nezaboravne trenutke koji obećavaju ozbiljnu vezu tokom jula.

Lav

Iako vatreni Lavovi misle da još uvijek nije vrijeme da se smire, ovog ljeta će promijeniti svoje mišljenje. Tokom juna, komplikovani problem će se konačno riješiti i stvari će postati jasnije nego ikada ranije. Jul i avgust su mjeseci koji će donijeti puno smjeha, ljubavi i eventualno bračne ponude. Ovo je pravo vrijeme da bar razmislite o tome. One koji su slobodni čeka nevjerovatna ljubav.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana