Овим астро паровима није суђено да буду заједно, погледајте зашто...

Овим астро паровима није суђено да буду заједно, погледајте зашто... 03.07.2018 22:41 | Агенције

Има парова који су, упркос жељи и симпатијама, некомпатибилни и није им суђено да заврше заједно.

 Звијезде откривају о којим астро комбинацијама је ријеч...

Ован и Дјевица

Овнови су самоувјерени, не воле да причају много, а поготово не да кукају о љубавним проблемима. Не воле да глуме, док је Девицама потребна пажња, зато су оне за Овна превише компликоване и захтијевне. Уколико се Овнови заљубе у Дјевице прије него што је добро упознају, тада ће са њима имати само главобоље.

Бик и Близанци

Бикови су “добар материјал” за везу, али ипак ни они не могу са сваким. Близанци су за њих превише слободни и нестални, што ће бикове довести до лудила и они ће први побећи из такве везе.

Рак и Стрелац

Ракови су емотивци и траже праву љубав, али то не могу очекивати од Стрелца. Желе некога ко ће се трудити око њих. Уколико и започну везу са Стрелцем чека их несигурност, љубомора и свађе.

Лав и Рибе

Лавови воле да су сигурни у вези, јер када нађу “правог” они му се безусловно предају. Не воле људе који кукају и носе негативну енергију. У вези са Рибама могу бити изманипулисани и повређени.

Вага и Шкорпија

Ваге траже љубав која пружа мир и сигурност. Оне воле искрен однос. Шкорпије су за њих превише негативне, песимистичне и лијне.

Јарац и Стрелац

Ова два знака су потпуне супротности. У таквој вези, Јарац ће наилазити на разочарања. Иако говоре како им љубав није важна, Јарчеви би све дали за ону “праву”.

Водолија и Рак

Вода проналази свој пут увијек. Зато овај знак највише жели слободу у животу, па и у везама. Не плаше се да се заљубе, већ да не изгубе слободу. За Водолије су најгоре љубавне комбинације са Биковима, јер им не могу пружити стабилност којој Бикови теже, пише луфтика.рс© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица