Ових шест знакова зодијака стајаће уз вас - без обзира на све

Агенције
Ових шест знакова зодијака стајаће уз вас - без обзира на све

Сазнајте који хороскопски знаци, према астрологији, спадају у најоданије пријатеље који вас никада неће издати.

Свима је потребна подршка људи. Потпора се може исказати у финансијском смислу, али и подстицањем особе, охрабривањем и пружањем помоћи кад је то потребно. Кад имамо потпору околине, осјећамо се снажно и самопоуздано, пише 24sata.hr.

Подршку пружају они људи који су увијек ту за вас, а понекад је само сазнање да је некоме стало до вас довољно да вам помогне да пребродите тешка раздобља. Особе које добро подупиру друге неће се нужно слагати с одлукама које доносите, али ће их поштовати.

Ован

Овнови исказују подршку тако што често провјеравају како сте. Не дозвољавају да прође превише времена прије поновног сусрета. Можда се неће јављати сваког дана, но чим помислите да се дуго нисте чули, јавиће се.

Близанци

Кад пролазите кроз тешко раздобље или имате проблем неке врсте, понекад је веома тешко разбистрити мисли. Рођени у знаку Близанаца тачно знају која питања треба да постављајуи како би вам у томе помогли. Они продиру до коријена проблема и помажу вам да осмислите ријешење.

Рибе

Рибе су изузетно интуитивне и тачно ће знати каква подршка вам је потребна у одређеном тренутку. Веома су брижне па ће вам увијек дати саијет. Кад вас Рибе прихвате и “смјесте” у своје срце, тешко да ће вам икад окренути леђа. Ако вам затреба њихова помоћ, биће уз вас.

Дјевица

Дјевице ће вам помоћи да ријешите било који проблем или ће мирно сједити и слушати вас. Дјевице су обично особе којима можете вјеровати. Подржаваће вас и кад треба и кад не треба, а никад вас неће издати.

Вага

Ваге су добре у стварању околине без стреса која ће вам помоћи да се смирите. Ако треба, помоћи ће вам са стварима које се вама не раде или ће вам на други начин давати подршку, барем својом присутношћу. Ваге се не боје да покажу да су уз вас, а њихова суптилна подршка је најискренија.

Рак

За Ракове не постоји ништа важније од подршке људима које воле. Они неће само бити уз вас, него ће вам и ријечима или дјелима показивати колико вас воле. Ако не знате да тражите помоћ, они ће знати да би вам добро дошла, па ће вам приступити. Њихова је подршка готово безгранична.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана