Ови хороскопски знакови имаће највише среће у 2019. години

Глас Српске
Ови хороскопски знакови имаће највише среће у 2019. години

Након што су из године у годину најављивали и предосјећали бројне проблеме који ће захватити цио свијет, астролози су се, на изненађење свих, овога пута сложили како ће 2019. година бити година раста, среће и напретка.

 То посебно важи за неке од хороскопских знакова, а да ли се и ваш знак нашао међу њима провјерите у наставку.

Ован

Припадници овог знака по природи су вриједне особе, а њихова жеља за радом и постизањем пословних успјеха напокон ће доћи на своје. Осим што ће их у 2019. години пратити срећа, биће поприлично оптимистични па им неће недостајати инспирације за реализацију започетих послова. Осим тога, неће моћи да се пожале на здравље. Година за пожељети.

Бик

Једноставно речено, тврдоглави Бикови ће имати среће у свему што буду радили. Осим што ће и њих здравље послужити, биће још упорнији него иначе. Иако ће их срећа пратити током цијеле године, када је у питању љубав, најповољнији мјесеци биће им јануар, фебруар и март док је крај године резервисан за пословне успјехе.

Дјевица

Припадницима овог знака 2019. година биће једна од стабилнијих у посљедње вријеме. Чекају их одлични пословни резултати, добро здравље, али и стабилно финансијско стање.

Вага

Ваге ће годину пред нама искористити за максимални ужитак те ће искористити сваку прилику која им се пружи. Позитивна енергија којом ће зрачити биће готово заразна па ће им помоћи у пословном, али и приватном животу. Једноставно ће бити неодољиви људима око себе. Такође, могу очекивати и веће финансијске добитке, честа путовања и авантуре.

Стрелац

Након дугих 12 година Јупитер је поново у њиховом знаку па их сада напокон очекује срећа на послу, бројна путовања, нове прилике и изазови којима ће се радо препустити. Средина године резервисана је за нове љубави.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана