Ован да нађе своју Водолију, а Близанци Лава

Агенције
Ован да нађе своју Водолију, а Близанци Лава

Што више људи срећете и упознајете, веће су могућности да ћете се упознати са „оном правом” особом.

Хороскоп вам може помоћи да повећате своје шансе и на брзину процијените да ли је можда баш та особа ваша сродна душа.

ОВАН

Овнови су романтични, паметни и велики конформисти. Стално су у потрази за новим сазнањима и искуствима. Њима се могу повјерити и најдубље тајне. За Овнове се каже да се лако заљубљују на први поглед и да за љубав чине све.

Ован ће се винути у небеса, умријети за оног кога воли – тако бар кажу песници. Ако желите везу с овом бујицом страсти и емоција, морате бити спремни да не тражите много и да пристанете на све.

Овновима све брзо досади, а упознавање нових људи и доживљавање нових искустава одржава их у зивоту. Њихова машта је бескрајна и велики су авантуристи. Када је то потребно, знају да покажу зубе и преузму доминацију.

Ваши идеални партнери могу бити:

Водолија: И Ован и Водолија имају огромну потребу за личном слободом. Водолије су атрактивне и сналажљиве, што сасвим одговара природи Овна. Овнови су фасцинирани идејама Водолија и њиховим чврстим животним убијеђењима, док Водолије доживљавају Овнове као изузетно јаке и интересантне личности.

Близанци: Они анализирају до најситнијих детаља све особине свог партнера, а Овнови, насупрот томе, страшно воле да причају о себи и уживају кад им партнер посвећује пуну пажњу. Близанци су веома друштвени, увијек окружени пријатељима и тако пружају Овновима слободу, која је њима веома потребна.

БИК

Бикови теже безусловној љубави, уживају у породичним скуповима, опуштеној атмосфери у кући, воле вечере под свијећама. Бикови су топли, осјећајни и љубазни. Веома су привржени родитељима, дјеци и много воле животиње. За њих је рај леп и миран породични живот. Ако желите да уђете у озбиљну везу с Биком, морате да се уклопите у ту слику.

У љубави су Бикови комплетно посвећени партнеру, постоји велика могућност да због партнера запоставе све остало. Топлина коју Бик уноси у везу подсјећа на прошла времена, на патријархалну породицу и традиционалне вредности. Што се лојалности тиче, Бик предњачи над свим осталим хороскопским знацима.

Ваш идеалан партнер:

Рак: Када се споје Рак и Бик, то се обично заврши вјенчањем. Бикови су, као и Ракови, привржени породици, врло сензуални и дубоко осјетљиви. Они су васпитани тако да вриједно раде и труде се да остваре своје снове о финансијској сигурности и зживотном комфору. Они цијене породичне вриједности и традицију.

Риба: Слатка и романтична комбинација, зато што су главне одлике Бикова присебност и чврстина, а Риба њежност и осјећајност. Због разлике у темпераменту савршено се допуњују и тачно знају шта је оној другој особи потребно.

БЛИЗАНЦИ

За Близанце је љубав врло рационална ствар. Веома су комуникативни и теже љубавним везама у којима стално има успона и падова. Могу да буду веома маштовити, довитљиви и интелигентни партнери. Од живота желе све, а пажњу им привлаче авантуристи. Задовољство је бити у њиховом друштву. Када им живот постане досадан, у љубави ће пронаћи инспирацију за нешто сасвим ново. Потребан им је забаван и весео партнер, који ће распламсати њихову машту. Близанци су динамични, имају несталну природу, па њихова животна снага чини љепшим и узбудљивијим и живот њиховог партнера.

Ваш идеалан партнер:

Ован: Близанци су веома друштвени. Као такви, Овновима могу да дају сву слободу која им је толико потребна. Ако се сексуална веза Овна и Близанаца зачини романтиком и пажњом, могла би се изродити и у нешто више, у искрено пријатељство и подршку, па веза може да опстане и на дуге стазе.

Лав: Лав и Близанци су гаранција добре забаве. Лав је омиљен забављач у друштву, а и Близанци немилосрдно троше своју енергију на провод и рад. Близанци и Лавови никада неће бити у посесивној љубавној вези, али ће се обоје понашати коректно и пружити једно другом оно што желе. Лав циени оштроумност Близанаца. Да би ова веза успјела, треба понекад и да буду сами, мимо лудог провода и забаве.

РАК

Ракови су мало успорени, али непрекидно чезну за љубавним узбуђењем. За њих је љубав све и мора да се провлачи кроз све аспекте њиховог живота. Ракови константно траже нежност. На први поглед, многи Ракови изгледају хладно и незаинтересовано, али то је само одбрамбени механизам. Када им се љубав догоди, предају јој се до крајњих граница.

С Раковима можете доживјети пуно романтичних тренутака. Поред тога, они су веома оштроумни, а самим тим добри саговорници и савјетодавци. Тешко се упуштају у авантуре на једну ноћ. Њихова топлина и емотивност супротстављају се свему што је материјално. Да бисте их освојили, морате баш да се потрудите.

Ваш идеалан партнер:

Бик: Веза Бика и Рака није баш страствена. Ипак, могла би да успије када би Бик сузбио своју тврдоглавост, а Рак своју емотивност. У сваком случају, и Рак и Бик у овој вези треба да буду спремни на компромис. Само тако биће увијек срецни.

Дјевица: Веза Девице и Рака најчешће успијева зато што су и Ракови и Дјевице свесни да се за љубав и срећу треба борити. Ракови су кућни типови и као такви у вредним и уредним Дјевицама проналазе сродну душу. И Ракови и Дјевице имају врло истанчана чула, гурмани су и уживају да заједно кувају. Пошто су обоје захтјевни, у овој вези треба да пруже и више него што објективно могу.

ЛАВ

Лавови су романтичне и заљубљиве природе. Веома су великодушни и често екстравагантни. Оштроумни су и имају јасно зацртан циљ у животу, одлучни су и природне вође. У љубави, Лав је романтичан, али и загонетан, а партнеру често причињава ситна задовољства. Веома су харизматични.

Воде рачуна о томе с ким се друже и коме ће отворити срце. Ако Лаву желите да уделите комплимент, нека то буде на рачун његове памети. Лавови су велики мислиоци и интелигентни људи са строго зацртаним циљем.

Ваш идеалан партнер:

Близанци: Лав веома цени оштар ум и интелигенцију Близанаца. Њихова веза је интересантна јавности и обоје у томе уживају. Међутим, њихова љубав неће потрајати уколико свакодневно не одвоје мало више времена да буду сами.

Вага: Ко год да је близу Лава, постаје занимљив околини, па тако и Вага, јер су она и Лав атрактиван пар, један од најзанимљивијих у Зодијаку, и за њима се сви окрећу. Они су тога свмесни и та популарност им прија, али то може да буде и мач са двије оштрице. Због превеликог уживања у популарности, можда неће примјетити колико им је лијепо док су заједно. Зато треба мало више да се посвете једно другом.

ДЈЕВИЦА

Дјевице су на први поглед хладне и далеке, а заправо су веома емотивне. Брзо мијењају мишљење, избјегавају расправе и сукобе и сваки разговор с њима веома је интересантан. Као партнери, Дјевице су врло брижне, тешко подносе усамљеност и све што раде воле да раде удвоје. Друштвене су и воле да се у свим приликама појаве у пуном сјају. Уживају у природи, а за њих је једини прави одмор послије напорног дана њихов дом.

Ваш идеалан партнер:

Рак: Дјевице стално анализирају промијенљиво расположење Рака како би му се увијек нашле када му затреба раме за плакање или њежан загрљај. Ракови не би требало да тјерају педантне Дјевице да се осјећају кривим због дугачког списка својих обавеза. Срећа ће се Раку и Дјевици осмијехнути на дуже стазе ако покушају да пруже више оном другом.

Шкорпија: Дјевице на љубав реагују као птица када угледа змију, престрашене су, али и фасциниране. Дјевица и Шкорпија могу да буду добар спој ако Девица помогне Шкорпији да се отвори и покаже своју романтичнију страну. С друге стране, Дјевица је Шкорпији занимљива због тога што је није лако освојити, а Шкорпија не воли лак плијен. Ако се Шкорпија отвори пред Девицом, а она остане тајанствена, њихова веза ће потрајати.

ВАГА

Ваге су непоправљиви романтици, идеалисти су и веома су њежни. Партнери Ваге треба да имају разумијевања за њихову сталну потребу за хармонијом и сигурношћу. Бити Вага значи увијек бити заљубљен. Вагама је у вези кључна хармонија и тешко подносе радикалне промјене. Уживају у друштву и оно је веома важан дио њиховог живота. Ваге читав живот трагају за принцом или принцезом, па се лако и разочарају, а да би веза с њима успијела, ви морате да будете њихов принц. Ваге траже перфекцију, јаког и стабилног партнера, лојалне су и ономе кога воле даће заиста све.

Ваш идеалан партнер:

Лав: И Лав и Вага су непоправљиви романтици, спремни за везе које се у већини случајева крунишу браком ако заљубљени довољно загризу љубавну удицу. Ако направе баланс између интимног и јавног живота и оставе довољно времена једно за друго, могу да буду најсрећнији зодијачки пар.

Стрелац: Фантастично романтична комбинација, у којој може да буде свега, филозофских расправа, путовања, авантура, лудих доживљаја… Пошто су и Стрелац и Вага живахне и немирне природе, у овој динамичној вези заиста уживају без обзира да ли је ријеч о браку или пролазној вези. Због обостране потребе за доминацијом често су у сукобу, али мало стрпљења и толеранције гарантује лијепу будућност.

ШКОРПИЈА

Шкорпија је сензуална, страствена и пун духа. Они су поклоници љепоте, како спољашње тако и унутрашње, фатално су привлачни и мистериозни. Шкорпија је врло емотивна и рањива, али то вешто скрива. Особе рођене у овом знаку су креативне и постављају себи високе циљеве. Дјелују безосјећајно и због тога су другима интересантне, али то ни изблиза није тачно, јер и те како могу бити повређене, као и сви остали. Од тога се штите контролисањем емоција. За Шкорпију повјерење је основа сваке везе. Ако их схватите и прихватите онакве какви су, с њима ће вам бити веома лијепо.

Ваш идеалан партнер:

Дјевица: Дјевице су за Шкорпију неодољиве, јер знају да Дјевице нису лак плијен и да ће око њих морати добро да се потруде. И Шкорпије, без обзира на предрасуде, могу бити осјетљиве и еежне. Дјевица треба својим понашањем да натера Шкорпију да испољи емоције и биће им јако лијепо. Она сама треба да остане мистериозна како би увијек била привлачна Шкорпији.

Јарац: Ово је веза две најамбициозније особе. Као моћне индивидуе, у вези нон-стоп одмјеравају снаге. По менталној снази и животним убијеђењима, Шкорпији највише одговара Јарац. Све док су искрени једно према другом, њихова заједничка моћ биће већа, као и њихова љубав и поштовање.

СТРЕЛАЦ

Живот Стрелцима никада није досадан, јер су они рођени авантуристи. У љубави су независни и слободни, увијек окружени пријатељима. Пријају им неформална дружења. Њихова посебност и личност су њихов главни бренд гдје год да се појаве. Дугачак је процес натјерати Стрелца да се искрено заинтересује за некога, то може бити агонија, јер он не доноси лако одлуке када је љубав у питању.

Ако ипак уђете у везу са Стрелцима, љубав и лојалност најљепши су поклон који Стрелцима можете да дате. Стрелац много воли животиње, али и дјецу. Зато не будите изненађени ако вас за медени мјесец одведе на сафари.

Ваш идеалан партнер:

Вага: Вага воли брак и породични живот. Њој уопште није тешко да убиједи невјерног Стрелца да брак није робија и да може да буде занимљив и узбудљив иако Стрелац избјегава разговоре о томе. У овој вези никад се не зна ко ће бити побједник, али баш то чини њихов однос забавним.

Водолија: Ово је најкомпатибилнији зодијачки пар. Они се толико разумију да уживају чак и када ћуте. Када се Стрелци и Водолије споје, истог момента почиње магија. Њихове душе се искрено разумију, препознају, повезују и зато остварују диван однос. Стрелци су врло традиционални и религиозни.

ЈАРАЦ

Јарчеви су веома страствени и све раде самоиницијативно. У дубини душе су рањиви и зато аутодеструктивни. Њихов мото је „Љубав је све”. Када себи кажу „ово је оно право”, даће вам се без резерве. Врло су практични, а када доносе важне одлуке, прије тога добро размисле јер код њих нема кајања. Јарац ужива у љепоти и префињености, а прави правцати романтици постају уз чашу доброг вина. Њихова страст су музика, умјетност и љубав. Одлични су организатори.

Ваш идеалан партнер:

Шкорпија: Јарчеви увијек све држе под контролом и контролишу своја осјећања. Слаби су на Шкорпије, на њихов физички и ментални потенцијал. То може да изазове необуздану, магнетну привлачност. И Јарчеви и Шкорпије су свијесни себе и знају колико вреде. Они се међусобно користе и то уопште не крију.

Риба: Ова романса може дуго да траје, али уз сталне успоне и падове. Јарчеви представљају све оно што би Риба вољела да буде – поштована, сигурна, умјерена и озбиљна. Јарчеви преко свега могу да пређу, али преко невјерства никако, будите сигурни да вам то неће опростити. Помозите Јарцу да схвати вашу потребу за непрестаним загрљајима, јер ће и он у том случају попустити и отворити се.

ВОДОЛИЈА

Ако желите да будете у вези с Водолијом, морате да дијелите њену жељу за авантуром, јер Водолије у љубави желе слободу и не подносе ограничења. Ако Водолија уђе у ваш живот, оплемениће га својим емоцијама. Њена страст и сензуалност углавном су прикривене духовношћу. Сву своју енергију Водолије усмјеравају на своје снове о савршеној љубави.

Осјећајне су и дубоко емотивне и у сталној потрази за љубављу и не могу да разумију људе који од љубави бјеже. Своје срце дају искрено и лако и често се излажу непотребном ризику. У љубави пуно дају, препуштају се и срцем и душом.

Ваш идеалан партнер:

Ован: Ова веза се заснива на повјерењу, искрености и пажњи. Препрека може да буде потреба Водолије да стално буде окружена различитим, за Овна чудним људима. Овнови треба да се прилагоде овом начину живота и да почну да уживају. У очима Водолије, они су снажне и јаке личности, које их штите.

Стрелац: Један од најбољих парова у Зодијаку. Стрелац и Водолија се одлично разумију и поштују једно друго. Све то даје лијепе резултате и ако Стрелац и

одолија тако наставе, из мјесеца у мјесец бивају све ближи и ближи, па им се смијеши лепа будућност. Обоје су авантуристи, слободоумни и сањају о идеалној љубави.

РИБЕ

Рибе су у љубави скроз предане и слободне, не подносе рестрикције. У почетку везе чиниће вам се да су далеке и да с дистанце разматрају да ли им одговарате или не. Ви будите лукавији и упорнији и покажите им да сте продрли у њихову суштину. Рибе ће бити веома срећне када схвате да су заокупиле сву вашу пажњу. Њима морате да се дате безрезервно, а ако имате жељу да ова веза успије, треба све да дијелите. Ваша интересовања ускоро ће бити заједничка и уз мало труда и среће можете да постанете једно.

Ваш идеалан партнер:

Јарац: Њежне Рибе одличан су избор за Јарчеве, који преко њих могу да испоље сву снагу своје личности, да буду вољени и супериорни. Рибе чезну за њежношћу, а Јарчеви не знају како да је пруже пошто су затворени и сами немају потребу за таквим емоцијама. Али, када има љубави, све препреке се лако превазилазе.

Бик: Обоје знају шта је оном другом потребно. Бикови чезну за миловањем и тихим, мирним животом. Рибама је потребан јак и стабилан партнер, који може да им пружи емоционалну и новчану сигурност. Заједно могу да створе свој хармонични свијет, сасвим изолован од хаотичне свакодневице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана