Овај знак је убједљиво најслабији у хороскопу

Агенције
Овај знак је убједљиво најслабији у хороскопу

Често је арогантан, воли да буде у центру пажње и да поведе и у битку први, ако треба. Међутим, све је то фасада да би замаскирао своју осјетљивост.

Ован предводник спада у јаке и веома самоуверене знаке зодијака. Често је арогантан, воли да буде у центру пажње и да поведе и у битку први, ако треба. Међутим, све је то фасада да би замаскирао своју осјетљивост.

У ствари, Овнови су врло сујетни и емотивни. Уколико га неко ко му је врло драг повреди или изневери, неће бити чудно ако пусти сузу, било да је мушкарац или жена. Све вријеме размишљају о освети, али не желе да је спроведу у дјело, јер им је особа која их је повредила драга, па им плач помаже да себи олакшају муке. Ипак, Овнови и поред великих мана, имају и велико срце.

Зато други разлог због којег ће бризнути у плач јесу дјеца. Веома су слаби на малишане и било какво малтретирање дјеце изазивају у њима велики бијес и тугу, поготово јер увијек осећају потребу да им помогну. Када то не могу, што је често случај, спремни су да пролију сузе из бијеса.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана